NAUČITE ZAKONE IZLAŽENJA: Put do seksa popločan je sa dosta pravilnih poteza!

Ukoliko želite da vaša veza uspe i da se pretvori u pravu vezu sa redovnim seksualnim životom, morate proći i kroz ove faze.

Upoznali ste vrlo privlačnu osobu koja se čini kao odličan materijal za vezu i seks. I što sada? Pravila izlaženja postala su jako komplikovana, ali čini se da većina ipak ima otprilike ista očekivanja.

Istraživanje stranica Singles247.com pokazalo je da postoje univerzalne situacije o kojima novi parovi razmišljaju pre seksa te što i kada očekuju da će se dogoditi.

Pravilo od pet izlazaka

Da, svi spominju pravilo od tri izlaska, ali žene radije razmišljaju o pet izlazaka pre seksa, jer se tako osećaju sigurnije. Bez obzira na to koliko je muškarac privlačan, ne žele ostaviti utisak lake žene, ali ni čistunice koja previše pametuje.

Dva znaka pažnje

Ne, ne radi se o skupim poklonima. Ženama je potrebno da znaju da mislite na njih i dok niste zajedno. Ako dobiju male znakove pažnje, koji upravo to govore i specifični su samo po tome što ocrtavaju njihov karakter, onda su sigurnije da su dobro odabrale.

Polako sa društvenim mrežama

Umerenost u objavi raznih statusa i postova vrlo je važna. Pet poruka do tog važnog dana sasvim je dovoljno. Tako će svi znati da to nije samo prolazan flert, a on nije neki ludak koji je uhodi.

Dopisivanje putem SMS-ova i četovanja

Takođe treba znati meru. Nema goreg kada se on ne javlja i jedan dan, ali nekoliko poruka dnevno znak su požurivanja što nikako ne može biti dobro.

Telefonski razgovori

Da, razgovara se na svakom sastanku, ali telefonski razgovori su dokaz da mu jestalo i da se samo želi javiti te proveriti kako ste.

Tri filmske večeri

Pre prvog seksa dobro je malo se ušuškati pod dekicom i pogledati dobar film. I tako barem tri puta. Ali dobro, treći je put možda i trenutak za akciju, ali ako nije spremna, daće vam na znanje.

Jedan buket cveća

Budite džentlmen i barem jednom donesite cveće, a da niste nešto skrivili ili imate skrivene namere. Nema žene kojoj to neće biti drago.

Četiri izlaska na večeru

To su odlične prilike u kojima se možete bolje upoznati. Ako ste kod kuće, nehotice se mogu dogoditi krivi potezi i bespovratno upropastiti šansu za vezu.

Minimalno sedam strastvenih poljubaca

Po jedan na kraju svakog sastanka i još pokoji da prorade strasti.

Pet otvorenih razgovora

Postoje razgovori koji su isprazni i ne znače ništa do veselog čavrljanja, a postoje oni u kojima sa dve rečenice možete otkriti ko ste. E, pa pre seksa, treba vam deset takvih rečenica da se stvori poverenje.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...

Comments

  1. […] NAUČITE ZAKONE IZLAŽENJA: Put do seksa popločan je sa dosta pravilnih poteza! […]