Nataša Bekvalac i komšinica oči u oči na sudu

Nataša Bekvalac danas će izaći pred sudije Prvog opštinskog suda. I to dva puta. Naime, pevačica se tuži sa komšinicom zbog povrede časti, ali se i brani od njenih optužbi za vršnjačko uznemiravanje koje je pripisano njenoj ćerki Hani.

Nataša će ukoliko pobedi na sudu dobiti odštetu od 400.000 dinara

Pevačica je krajem prošle godine tužila komšinicu I.M. za uvredu časti. Njih dve su imale verbalni okršaj ispred zgrade “Oaza” u Beogradu, u kojoj obe žive.

Kako je tada ispričao advokat Bekvalčeve, “I.M. ju je bez razloga verbalno napadala, a u jednom slučaju je osula niz uvreda u koje je uključila i Natašinu maloletnu ćerku. U nekoliko navrata je ta žena kada prođe pored Nataše davala vulgarne opaske, što je ona ignorisala”.

Sve se zakuvalo u oktobru, kada je I. M. nasred ulice Nataši rekla: “Kur***ino, bolje vaspitavaj to dete nego što se je*eš unaokolo!” Tada je Nataša Bekvalac presavila tabak i podnela tužbu tražeći nadoknadu od 400.000 dinara.

Njih dve će danas pred sudije i zbog druge tužbe iza koje stoji komšinica. Ona tvrdi da je Hana, ćerka Nataše i Danila Ikodinovića, uznemiravala i maltretirala njeno dete. U tužbi traži 600.000 dinara.

Ovo je treće ročište za oba predmeta. Prvo je bilo u februaru, ali se tada pevačica nije odazvala pozivu suda, a potom u aprilu na zakazano saslušanje nije došla komšinica I.M.

Ukoliko se danas neka od njih dve ne pojavi, sudije će izreći kaznu za nepoštovanje suda.

I.M. je navela da je Hana navodno vređala njenu ćerku, ali joj je, kako je istakla u tužbi, smetalo i to što se Nataša noću kasno vraća kući i tom prilikom uznemirava komšiluk.

izvor, foto:blic

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...