Nataša Bekvalac hitno operisana!

Zbog mogućnosti da krivni sudovi na glasnim živcama popucaju, Nataša je podvrrguta metodi uklanjanja polipa, da bi se sprečili problemi koji su mogli nastati njenom glasu.NAtasa Bekvalac, Ja to tako, Foto Fejsbuk

Pevačica Nataša Bekvalac je nedavno operisala glasne žici u jednoj privatnoj klinici, jer su joj pre par meseci pronađeni benigni polipi na glasnim žicama, pa je pevačica hitno podvrgunuta operaciji na beogradskoj klinici.

Zbog mogućnosti da krivni sudovi na glasnim živcama popucaju, Nataša je podvrrguta metodi uklanjanja polipa, da bi se sprečili problemi koji su mogli nastati njenom glasu.

“Nataša je pod velikim pritiskom u poslednjih godinu dana. Privatni život joj je bio veoma buran, što se odrazilo na njeno zdravlje“, rekao je blizak pevačicin prijatelj. “Uvek je bila zdrava kao dren, zato ju je bolest poremetila. Po savetu lekara odmah je prihvatila operaciju. Sada se oseća odlično i spremna je za nastupe”, dodao je isti prijatelj.

Morala sam da operišem glasne žice, ali stvarno ne želim da pričam o tome“, rekla je Nataša koja nije htela da komentariše puno o tome, a i što se ljubavi tiče bila je misteriozna. “Nikad nisam ništa krila. Ne umem da sakrivam emocije. Mi smo samo prijatelji. Volim da prijatelje ugostim u svojoj kući jer se tamo osećam najopuštenije. Čim se budem zaljubila, obavestiću vas”, dodala je ona.

izvor, foto: kurir

You may also like...