NAJZGODNIJI HOLLYWOODSKI PAR?! Za njima se svi okreću! (FOTO)

Kad se dvoje lepih ljudi nađe zajedno kao što su Jesse Metcalfe i Cara Santana – paparazzi naprosto polude, ali i ne samo oni.

Jesse Metcalfe i Cara Santana

Lep, mladi i sve popularniji – glumački par Jesse Metcalfe i Cara Santana pravi su mamac za obožavatelje ali i paparazze. Dan zahvalnosti su proveli na plaži, a gledajući na njihova seksi utegnuta tela sigurno nisu jeli kaloričnu hranu i slatkiše koje su obavezan deo prazničnog stola.

Verenici su se odmarali u Cancunu u Meksiku, luksuznom odmaralištu koji obožavaju slavni pa su se zajedno opuštali u spa centru. Kako su uvek aktivni, a zajedno i svakodnevno vežbanju, na odmoru se nisu samo odmarali već  su otišli i istražiti Cancun i njegove skrivene uvale.

Par koji je trenutno jedan od najzgodnijih u Hollywoodu se verio prošle godine, a uskoro planiraju i venčanje. Jesse trenutno radi na remakeu popularne TV drame ‘Dallas’, dok Cara glumi u novom horor filmu ‘Reunion’. Jesse je ženskoj publici ipak najpoznatiji kao ljubavnik Eve Longorie u popularnoj seriji ‘Očajne domaćice’

izvor:haber

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...