Najgori potez u seksu koji može da razbesni svaku ženu: Više štete nego koristi!

Seks eksperti se slažu da postoji jedna stvar, koje se sve žene gnušaju.Seksi devojka u vešu leži na krevetu

Svaka žena ima posebne vruće tačke i svaku nešto drugo i posebno izluđuje i uzbuđuje. Međutim, seks eksperti se slažu da postoji jedna stvar, koje se sve žene gnušaju, a to je dodirivanje vagine prstima, kao da ubacujete novčić u vašu kasicu prasicu, prenosi Men’s Health.

“Ukoliko zaronite tamo dole i počnete da “kopate” okolo bez ikakve tehnike, možete da je povredite”, upozorava Emili Mors, seksolog. “A to će prekinuti vruća dešavanja, koja nisu ni počela”.

Takvo opipavanje možda je funkcionisalo u srednjoj školi, ali pošto niste više u srednjoj školi, imajte na umu da devojke vole muškarce koji potvrđuju da tačno znaju šta rade sa svojim prstima.“Ako muškarac ne zna da koristi ruke, žene podrazumevaju da neće znati da koristi ni svoje druge dodatke”, kaže Mors.

Vagina je osetljiva na ogrebotine, tako da vaša dobra namera može da nanese više štete nego koristi.

Šta da radite?

Pre svega, potrudite se da vam ruke budu negovane, a nokti isečeni. Onda polako počnite dodirivanjem njenih butina i veoma sporim pokretima dođite do njenog klitorisa, a potom laganim, kružnim pokretima dodirujte okolinu ovog njenog čarobnog mesta. Korišćenje lubrikanta takođe može da pomogne.Većini žena, lakše je da postignu orgazam stimulisanjem klitorisa nego dodirivanjem G tačke, tako da ćete možda poželeti da stanete. Ali ako ona želi da nastavite, blagim pokretima je dovedite do vrhunca.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...