NAJCRNJE TAJNE FARME! Tarot: Jovana ima sifilis, Ekrem je kre**uo Gocu Bjelicu! (VIDEO)

– Jevrića i Gocu glumicu sam video gole iza WC-a kako stenju, a ono što se piše o seksu misice i Danijela nema veze sa istinom, ćebe se drmalo, oni su dahtali, ali ništa se konkretno nije videlo – kaže samozvani prorok.

foto:telegarf

foto:telegarf

Milan Tarot je odlučio da razreši misterije “Farme”, tvrdi da ono što gledaoci vide nije prava istina, i u razgovoru za televiziju “Caribrod” iz Dimitrovgrada otkriva da su jedini seks na imanju imali Ekrem i Goca Bjelica, a da je pravi razlog što je Jovana bila u bolnici to što ona imala sifilis!
– Kada sam izašao sa “Farme” šokirao sam se šta novine pišu, pa to nema veze sa realnim dešavanjima. Jovana i Danijel nisu imali seks, pa videli ste i sami, ćebe se drma, oni nešto dahću, ali se ništa konkretno ne vidi… Ono što niko ne zna je da je Ekrem imao seks sa Gocom Bjelicom, i to iza WC-a! To znam jer sam ih video gole kako stenju. Nije tačno ni ono što se pisalo o Jovaninom trodnevnom odsustvu sa “Farme”. Prava istina je da je imala sifilis zbog čege je uzimala lekove – izjavio je samozvani prorok.

Poslušajte Tarotov intervju u kojem otkriva šokantne detalje sa “Farme”:

 

izvor:telegraf

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...