Muškarci priznali: Tri stvari koje žele u krevetu, a nisu perverzne!

Ne samo da žele da lepo vide žensko telo, već i oči, izraz lica tokom seksa! Napravite izuzetak, ostavite svetlo i uživajte u ljubavi bez razmišljanja.

Par u krevetu

Momci su rekli, pa hajde da ih čujemo! Iako mislimo da su muške fantazije uvek “prljave”, oni su se izjasnili da pre svega žele da im ispunimo ove 3 jednostavne stvari, prenosi Cosmoplitan.rs.

1. Želimo seks pod svetlima

Ok, znamo da deluje strašno na prvo čitanje, ali momci su se izjasnili da bi bili izuzetno srećni kada ne biste ugasili sva svetla i pobegli u najveći mrak!

Momci ne vide male nesavršenosti na telu, celulit ili par viška na stomaku. Oni vide prelepo žensko telo sa svim manama i vrlinama! I ne samo da žele da lepo vide žensko telo, već i oči, izraz lica tokom seksa! Napravite izuzetak, ostavite svetlo i uživajte u ljubavi bez razmišljanja o celulitu, bubuljicama ili par kilograma viška. Naravno, da je romantično uživati u mraku i svećama, ali bar jednom odstupite od pravila.

2. Želimo da nam pokažu koliko uživaju…ili ne uživaj

Mi žene smo sklone malim lažima kako ne bismo povredile naše partnere. Međutim, momci su priznali da ne žele takve povratne informacije! Ukoliko nešto ne prija oni žele da to znaju kako bi ispravili, poboljšali… Ako ti ne prija nešto tokom seksa, reci mu: “Volela bih kad bi uradio…”! Ili “Više mi se dopada poza kada…”.

Budite iskrene, pokažite mu kako i šta da radi. Ne samo da će ceniti, već će ga i obradovati činjenica da se trudite oko vašeg odnosa, a sigurno ćete i vi više uživati.

3. Nije nam najbitniji vrhunac… iako to žene misle

Priznajte da ste i vi toliko puta pomislile da je muškarcu najbitnije da dostigne vrhunac tokom seksa. Međutim, odmah ćemo vas razuveriti! Momci su priznali da su im 2 stvari važnije: uživanje u ženskom telu, oblinama, lepoti i pružanje zadovoljstva svojoj devojci!

Treće mesto zauzela je predigra! Naravno, da je odmah posle ovoga i za orgazmom, ali posle ovog a moramo da priznamo da momci nisu sebična bića!

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...