MUŠKARCI, DOBRO OBRATITE PAŽNJU: 3 sigurna znaka da ona želi seks s vama

Bilo da ste tek nekoliko puta izašli ili ste u vezi već godinama, ženama nije uvek lagodno reći da bi se s vama upustile u seksualne odnose.

par pored cveca

Bilo da ste tek nekoliko puta izašli ili ste u vezi već godinama, ženama nije uvek lagodno reći da bi se s vama upustile u seksualne odnose. I nije to zato što vas ju je sramota ili joj je neugodno, nego jednostavno žene žele da budu pristojne i ne žele da muškarac o njima nešto ružno pomisli. Iako to kriju, postoje brojni znakovi kojima žene zapravo odaju da bi s vama završile u krevetu.

Njene ruke
Ako ruke drži čvrsto uz svoje telo sigurno joj nije do seksa. Ali ako vas češka, mazi po vratu, drži za ruku, neprestano dodiruje, znači da slobodno možete krenuti u akciju.

Ubrzano diše
Kada se osoba uzbudi, disanje postaje brže i teže. Otkucaji srca se povećavaju, a organima je potrebno više vazduha. Ako primetite jedan od tih signala, ne ustručavajte se i odvedite je u spavaću sobu.

Pokreti kukova
Ako se ljubite i osećate da ona neprestano miče kukovima, sigurno bi otišla korak dalje s vama. Ako i dođe do seksa, pratite njene pokrete kukova, sinhronizujte se i nezaboravni vrhunac vam je zagatantovan.

izvor, foto: kurir

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...