Mladi Sarajlija zbog devojke Selme biciklom ide u SAD

Osamnaestogodišnji Ajdin iz Sarajeva zbog ljubavi otići će u Ameriku kako bi video svoju devojku Selmu. On na put, međutim, neće krenuti avionom, već biciklom.

Više od 9.000 kilometara vazdušne linije deli Sarajevo i Bojzi, grad u američkoj državi Ajdaho, gde živi Ajdinova simpatija Selma. Let avionom iz glavnog grada BiH do Bojza traje nešto više od 12 sati. Ipak, mladi Sarajlija odlučio se da na daleki put krene biciklom, a procenjuje se da će on trajati čak četiri meseca.

Mladi sarajlija biciklom ide u SAD

– Rutu kroz Evropu sam proučio, preostaje mi još Amerika. Preko Atlanskog okeana ići ću brodom – rekao je Ajdin, koji će u SAD krenuti krajem godine. On je ispričao da je Selma bila pomalo zbunjena, kad je čula za njegov plan.

Osamnaestogodišnji mladić, koji traži sponzore za svoj poduhvat, rekao je i da Selma zna da bi on sve učinio za nju.

– Selmu sam upoznao slučajno, dok smo se vraćali iz škole. Nakon nekoliko izlazaka, počeli smo našu vezu. Međutim, sutradan sam saznao od svog prijatelja da će Selma ići u Ameriku i odmah smo raskinuli. Ali, nekoliko meseci kasnije, ponovo smo krenuli i, evo, naša veza traje od 18. decembra 2011. godine” – ispričao je Ajdin.

Izvor: Blic

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...