MISLITE DA STE VELIKI LJUBAVNIK: Najpre pročitajte 8 najvećih ženskih laži tokom seksa!

U svakom slučaju, drago vam je da je on uživao pa poneka mala laž i nije tako strašna.seks, žene, stidljivost, sramežljivost,

Žene tokom seksa umeju da navedu muškarce da pomisle, kako su najbolji ljubavnici na svetu i kako im baš sve prija. Ipak, istina je malo drugačija, jer će nežniji pol u većini slučajeva slagati da su uživale, kako svojoj jačoj polovini ne bi uništile samopouzdanje, piše Cosmopolitan.rs.

Postoji osam laži koja će svaka žena izgovoriti nakon seksa sa svojom jačom polovinom:

1. To je bilo sjajno

I ponekad zaista jeste bilo sjajno. Ali uglavnom je samo bilo ok ili dosta dobro. U svakom slučaju, drago vam je da je on uživao, pa ova mala laž i nije tako strašna.

2. Da, skroz sam imala orgazam

Iako ne podržavamo laganje na ovu temu, jer zastupamo činjenicu da devojke treba otvoreno da kažu: “Ne, to nije upalilo, hajde ponovo”,  znamo da svaka devojka ponekad mora da slaže. Zašto? Jer zna da nikada neće biti dobro, zato što želi da tip što pre ode, jer je umorna, jer je mrzi da objašnjava zašto seks nije bio dobar. A ponekad samo želi da pojede picu i odgleda film.

3. Naravno da stvari među nama neće biti čudne

Ma neeee, seks definitivno nije napravio nepopravljivu štetu vašem odnosu. Naravno da neće biti uvrnuto kada se budete sreli na poslu, predavanju ili u teretani. Zašto on uopšte misli da bi bilo čudno?

4. Stvarno? Nisam ni primetila taj tvoj ožiljak

“Imaš taj baš čudan fizički deformitet u obliku ananasa uvrnute boje? Ne, naravno da ga nisam primetila pored te strastvene akcije od malo pre.”

5. Ono što si rekao za vreme seksa uopšte nije bilo čudno

Tiho ležite u krevetu da bi on mislio da je sve u redu, a zapravo vam je njegova neverovatno uvrnuta izjava totalno pokvarila uživanje. I ne krivimo vas. “To, mamice!” Je l’ on to ozbiljno?

6. Nije mi bilo neprijatno

Uopšte vas nije blam od čudnog zvuka koje je proizvelo vaše telo, jer vi uopšte niste taj tip osobe koja bi se prepala zbog čudnih zvukova. A u kupatilo morate hitno da odete čisto onako i uopšte tamo nećete poslati poruku najboljoj drugarici da od nje zahtevate da vas smiri, jer vas nije blam.

7. To je uvrnuto. Uopšte nisam znala da sam dobila

Kad malo bolje razmislite, možda ste i znali.

8. Da, htela bih seks drugi put sad odmah

Nije vam ni palo na pamet da za 5 minuta kreće nova sezona omiljene serije, i da se čudno osećate, i da ste umorni, i da ustajete rano, i da vam se u frižideru upravo hladi savršena čokoladna torta. Vi samo na seks mislite i rado biste još jednu turu.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...