Mis Kosova favorit sa Balkana za krunu mis sveta!

Prva ceremonija takmičenje na 63. izboru za mis sveta je održana sinoć, a finale je 28. septembra u Baliju. Kladionice uveliko rade, a sa naših prostora, bar sudeći prema opkladama, najbolje kotirana je mis Kosova.

Mis Kosova je Antigona Sejdiu. Nalazi se na osmoj poziciji na kladionicama sa šansama za pobedu od 19:1. Ima 19 godina, rođena je u Nemačkoj a nedavno se preselila u Prištinu. Tamo je na ekonomskim studijama.

mis kosova

Iza lepe Antigone i to tek na 48. mestu se nalazi Lana Gržetić iz Hrvatske, čije su šanse za pobedu 34:1.

Naša lepotica sa malim šansama za pobedu

Naša predstavnica Aleksandra Donkić, baš kao i predstavnica Crne Gore Ivana Milojko ima šansu za pobedu od tek 41:1.

 

Crnogorka Ivana

Aleksandra je tako trenutno na mestu broj 61.

Od devojaka iz regiona, na najgorim pozicijama su svakako dame iz Bosne i Hercegovine i Makedonije, koje se nalaze na 87. odnosno 88. mestu sa šansama od 50:1, odnosno 66:1.

Kad su u pitanju pravi favoriti tu je na prvom mestu Rusija. Njih predstavlja Elmira Abdrazakova poznata i kao “Sibirski biser”.

Elmira je trenutno student, i nada se da će postati menadžer u kriznim situacijama, omiljena muzika joj je hip-hop, dubstep i haus, a njeni hobiji su sviranje klavira i klizanje na ledu.

Odmah iza misice iz Rusije, je Navnet Dilon iz Indije, čije su šanse 14:1, a treće mesto deli čak pet misica, i to mis Kine, Filipina, Kolumbije, Venecuele i Dominikanske republike, kojima se daje šansa 16:1 za pobedu.

Prošlogodišnju titulu najlepše žene na svetu, odnela je Vneksija Ju iz Kine, koja je važila za apsolutnog favorita od starta takmičenja.

izvor, foto:blic

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments

  1. […] Mis Kosova favorit sa Balkana za krunu mis sveta! […]