Mila Kunis: Od pačeta do labuda u jednom danu (FOTO)

Koliko god cenili zvezde i njihovu prirodnost i slobodu da ulicama šetaju bez trunke šminke uvek se iznova iznenadimo pri pogledu na njihovu sliku na crvenom tepihu i onu koja je tome prethodila. Mlada glumica Mila Kunis tako je jutro pre odlaska na filmski festival u Toronto opušteno šetala ulicama Beverly Hillsa u izdanju koje ničim nije odavalo njeno lice zvezde, dok je istog dana na glam večeri zasjala poput dive.

mila kunis

Mila Kunis jedna je od glumica novijeg naraštaja koja iako spada među  najlepše žene sveta uživa u svom privatnom životu i slobodi da neopterećena slavom po ulicama šeta nimalo glamurozna. Ali svoj zadatak da, kada to prilika zahteva, pokaže najblistavije izdanje savladava uspešno i bez mane.

Pa kako zaista izgleda kada se uposle ruke vrhunskih vizažista, frizera i stilista Mila je demonstrirala u dve situacije. Jutro pred odlazak na filmski festival u Toronto ulicama je šetala bez šminke na licu, još podbuhla skrivajući pogled ispod sunčanih naočala obučena u haljinicu i japanke.

Nekoliko sati posle, na premijeri filma ‘Treća osoba’  gotovo neprepoznatljiva brojne je očarala u uskoj beloj haljini dubokog dekoltea i blistavog lica.

izvor:zadovoljna

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...