Metoda za oralni seks posle koje će joj noge drhtati ceo dan

Moram nešto da vam otkrijem – tajna savršenog oralnog seksa, u kom će žena toliko da uživa da će bukvalno da joj drhte noge, nije u jeziku, već u jednom posebnom pokretu ustima.

Nakon ovoga neće skidati osmeh danima

Momci, ako ste nekad guglali kako da svojoj dragoj pružite idealan oralni seks, verovatno ste naišli na brdo saveta o tome šta, kako i koliko brzo treba da radite jezikom – ali da li vam je neko spomenuo da usta igraju podjednako bitnu ulogu? Brboć metoda je naziv dobila po potezu koji muškarac pravi ustima, a za koji hiljade žena tvrde da je pravi put do raja koji nazivamo višestrukim orgazmom.

Kako biste pravilno izveli ovu metodu, potrebene su vam dve stvari – malo vežbe i osnovno poznavanje ženske anatomije. Cilj vam je klitoris, a radnja – vibriranje. Da, dobro ste pročitali, poenta brboć metode je da svoje usne pretvorite u mini vibrator, i na taj način da stimulišete njen klitoris.

Ovo možete da postignete veoma jednstavno – usta ostavite sasvim malo otvorena, a onda počnite da proizvodite zvuk nalik na brujanje. Pustite da vam vazduh prolazi između usana i on će, u kombinaciji sa zvukom, pa napravi odgovarajuće vibracije. Nemojte da vam zvuk, koji kod jačih vibracija može da zvuči poput motora na čamcu (otud brboć) bude smešan – verujte nam, ona ga neće ni čuti od sopstvenog stenjanja!

Sad svi brboćete, zar ne?

lips animated GIF

izvor, foto: 24sata

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...