Majka se šokirala kad je saznala s kim spava njena ćerka

Katrina Yates (46) bila je oduševljena kad se njena ćerka Nicola (27) zaljubila. Nije mogla dočekati da upozna muškarca koji je toliko usrećio njenu ćerku, a onda se šokirala kada je saznala da joj ćerka spava sa svojim davno otuđenim biološkim ocem, Andrewom Butlerom (47).

zena cerka muž polni odnos

Nicola je oca pronašla na internetu, nakon čega su započeli incestuoznu aferu. Užasnuta otkrićem Katrina je sve prijavila policiji. Prošle godine Butler je zatvoren nakon priznanja da  je imao polne odnose s članom porodice, a Nicola je obećala da više neće imati nikakve veze s njim, ali sada je Butler oslobođen, Nicola je nestala. Iako je verovala da je horor završen, Katrina se sada brine gde je njena ćerka.

– Osećam se kao da živim u noćnoj mori, to je odvratno, rekla je Katrina za Sun.

Nicola oca nije videla od četvrte godine

Ona je Butlera upoznala 1984. godine kada je imala 17, a za manje od godinu dana su se venčali i dobili ćerku Nicolu, kao i sina Leeja (25), ali veza nije potrajala.

– Bio je dobar otac, ali jednostavno smo se razdvojili. Razveli smo se kad je Nicola imala četiri godine, ispričala je Katrina. Iako su živeli na udaljenosti od tek 16 kilometara, Butler je izgubio svaki kontakt sa porodicom nakon odlaska, a kada je Katrina ušla u vezu s električarom Carlom Yatesom (41) njena deca počela su ga zvati tata. Nicola je s 18 godina uzela i njegovo prezime.

Ipak, dve godine kasnije Nicola je postala očajna u želji da pronađe svog biološkog oca što je Katrina potpuno razumela, ali nije mislila da je to dobra ideja.

Nicola je 2006. putem interneta došla do oca i počela se tajno sastajati s njim. Nešto kasnije porodici je izmislila da je upoznala nekoga, dečka Andyja starog 35 godina.

– Katrina je rekla da je sve neobavezno i da ga ne želi upoznavati s porodicom prerano. Na početku sam samo bila zabrinuta, ali nekoliko puta mi je rekla da su prekinuli pa se nisam brinula. Ipak, kada je 10 meseci kasnije objavila da počinje da živi sa njim, a da ga nisam upoznala, zabrinula sam se, priseća se Katrina.

Majka ipak saznala sa kim se viđa ćerka

Nicola je stalno smišljala nove razloge zašto dečka ne želi upoznati sa porodicom, a onda je pozvala polusestru Natalie da ga upozna. Ona je porodici rekla da je ‘Andy’ dosta stariji od Nicole, ali da su srećni. Uprkos Nicolinom trudu da sakrije svoju vezu, Katrina je jedan dan došla do ‘Andyjeve’ slike.

– Nisam videla njegovo lice više od 20 godina, ali odmah sam znala da je to on. Pokušala sam se uveriti da njen dečko samo izgleda kao Andrew, rekla je Katrina, koja je nakon saznanja odjurila u Nicolin stan. Nicola je pokušala negirati da su u seksualnoj vezi, ali bilo je jasno da se nešto događa. Katrina je sve odlučila prijaviti policiji i nije mogla verovati da Nicola brani njihovo ponašanje.

Butler je bio oženjen i imao dvoje dece

Kada je otišla u policiju Katrinu je dočekao novi šok. Saznala je da su njena ćerka i bivši suprug već bili na sudu zbog nezakonitog odnosa. Naime, kada je Nicola ušla u trag Butleru on je bio oženjen i imao je dvoje dece. Uprkos tome, započeli su svoju aferu, a prijavila ih je Butlerova bivša supruga Marie Betts (37).  U maju 2007. godine na sudu u Birminghamu oboje su se izjasnili krivim za seks sa članom porodice. Butler je dobio 4 meseca uslovne kazne, a Nicola je dobila 18-mesečni nadzor.

Nakon Katrinine prijave, s istim optužbama suočili su se u avgustu 2011. Ponovo su priznali krivicu, a ovaj put Butler je osuđen na 10 meseci zatvora i naređeno mu je da se prijavi u registar seksulanih prestupnika. Nicola je osuđena na 26 nedelja uslovno.

– Stupila sam u kontakt sa njim jer sam htela pravi odnos oca i ćerke. Nisam ga videla otkad sam bila jako mala i stvarno ne znam kako i zašto se ovo dogodilo, zašto su se stvari razvijale na ovaj način, rekla je Nicola na sudu.

Obećala je da neće imati daljnji kontakt s ocem, ali u januaru, u vreme kada je Butler izlazio iz zatvora, nestala je i od tada još se gubi svaki trag.

– Volim svoju ćerku, ali nikad joj neću oprostiti to što je uradila. Slomila mi je srce, zaključila je Katrina.

izvor, foto:doznajemo

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...