#Love: 14 znakova da mu je opasno stalo do vas!

Ovako se ponaša muškarac koji vas zaista voli!

zaljubljeni

Ne postoji tema o kojoj ne možete razgovarati. Bilo da je u pitanju vaš posao, prijatelji, film koji vas je oduševio ili hobi koji bi voleli da probate. On će vas uvek pažljivo slušati i biti tu za vas. On vam nije samo ljubavnik, već i najbolji prijatelj.

Ponosi se vašim uspesima.

Napredovanje u karijeri, osvajanje karata za koncert, savladavanje novih veština… O čemu god se radilo, on će to verno popratiti i detaljno izvestiti ljude oko sebe o vašem uspehu.

Voli vas baš takvu kakva jeste i ne pokušava da vas promeni.

Svestan je da ste neuredniji od prosečnog muškarca, da ste jako željni pažnje ili da ne biste znali da skuvate jelo čak ni kada bi vam o tome zavisio život. Međutim, on vas prihvata i obožava upravo takvu kakva jeste.

Iz vedra vam neba kaže koliko ste seksi.

Bilo da se radi o potpuno glupom danu kada izgledate bezveze u pidžami, neuredne kose i bez make-upa. I on to iskreno misli.

Uspeli ste izdržati period razdvojenosti.

Bilo je teško. Neopisivo vam je nedostajao. Ali,  oboje ste uspeli da se žrtvujete se jer ste znali da ćete jednom, kada za to dođe vrijeme, živeti zajedno ili barem u istom gradu i da ćete tada biti najsrećniji na svetu.

Važni su mu vaši prijatelji

Ako je vaša prijateljica imala užasan dan, on će vam savetovati da veče provedete uz nju ili je pozovete na zajedničko druženje. A kada dugo nije čuo za nekoga od vaših prijatelja, iskreno ga zanima što je s tom osobom.

Žrtvuje se za vas.

Naravno, i vi se isto tako žrtvujete za njega. Ako je spreman da se preseli u drugi grad samo kako biste vi napredovali u karijeri ili lakše završili fakultet, znajte da imate frajera koji vredi svakog vašeg minuta.

Više se radujete samom braku nego venčanju.

Naravno da vas veseli i sama ceremonija, ali ona vam je potpuno nebitna u poređenju sa onim što dolazi kasnije. I iako ste svesni da će biti i teških trenutaka, oko srca vam je odmah toplije kada se setite da će on biti tu za vas i uz vas.

Delite iste vrednosti.

Ok, vi obožavate za Keri Bredšo, njemu je idol Roki Balboa, ali kada su životne stvari u pitanju – na istoj ste talasnoj dužini. Želite oboje decu  imate viziju gde ćete za 5 godina živeti i šta sve morate učiniti i žrtvovati kako biste to postigli. Takve stvari često uzimamo zdravo za gotovo, ali one ustvari znače puno.

Možete da budete duže vreme zajedno bez svađe.

Kao na primer da putujete zajedno bez svađa oko toga gde bi trebalo da jedete, čijom krivicom ste zalutali ili koja biste mesta treba da posetite. Vi jednostavno uživate u zajdničkom vremenu i jedno u drugome.

Ume da vas razveseli malim stvarima.

I lepim manirama. Iako ste već godinama zajedno. Otvara vam vrata od auta, nosi vas kada vam nažulje štikle toliko da više doslovno ne možete stajati, pridržava vam kaput dok se oblačite, seti se da donese omiljeni slatkiš ili najdraže cveće. I da, on tačno zna koje slatkiše i cveće volite!

Nije vas sramota da pred njim plačete.

A osim što će vas utešiti, on tačno zna kada imate neki problem pa ste se rasplakali, a kada  je to samo super romantični film.

Blizak je s vašom porodicom kao da je njegova vlastita.

A jednako se tako pobrinuo i za to da vi budete bliski s njegovom. On će bez imalo oklevanja nazvati vašeg tatu, mamu ili baku, štagod da je u pitanju. A vama je potpuno normalno da ste pozvani na rođendansku zabavu njegovog rođaka ili članu poroice, čak i ako je on sprečen da dođe.

Kada vam kaže da mu nedostajete, on to stvarno i misli.

Pa čak i u trenucima kada ste razdvojeni samo nekoliko sati, on misli na vas i na to kada ćete opet da budete zajedno.

izvor, foto: cosmopolitan

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...