Lekari im rekli da će dobiti monstruma, a oni ne odustaju: Naša nerođena beba ima dva mozga i dva lica

Lekari su rekli: imaćete čudovište, abortirajte. Rene Jang, majka sedmoro dece, je odbila. Iako njena nerođena ćerka ima jedno telo, vrat, ali dva mozda, dva simetrična lica spojena u jedan nervni sistem, ona i njen partner Simon Houvi iz Sidneja ne odustaju od deteta. Žele da se rodi i da mu njegova velika porodica pruži ljubav.

Slika na 3d ultrazvuku je pokazala anomalije u 19. nedelji trudnoće. Do vrata sve je normalno, ali od vrata postoje ozbiljni problemi sa razvojom deteta

Otkucaji srca su u redu, kao i funkcije mozgova. Stanje u kome se nalazi beba je zapravo komplikovan slučaj “sijamskih blizanaca”, ovaj slučaj zabeležne je svega 35 puta.

Nijedna beba nije živela duže od dva meseca.

– Želimo da zaštitimo dete bez odzira na deformitete, probleme i neodobravanje. Naša deca su naša svetinja, imamo i mališane koji tek počinju da sede i tinejdžere. Svi se raduju i iščekuju novog člana. Za nas je ovo što se desilo isto kao da kući iz porodilišta dovedemo dete sa autizmom ili Daunovim sindoromom- kaže majka.

Ovaj par je sasvim slučajno na rutinskoj kontroli primetio “da nešto nije u redu”, a kada je urađen ultrazvuk otkriveni su problemi. Lekari su preporučili prekid trudnoće, ali je par odlučio da zadrži dete.

– Sve se dešava sa određenim razlogom. Naša porodica je velika, deca idu u školu, ali ne zavisimo mnogo do sredine. Zato nas i ne zanima šta drugi misle o svemu ovome- rekao je otac.

izvor, foto: blic

NAJČITANIJE:

You may also like...