KRISTIJAN IZVREĐAO BALERINU: Mi smo takve po 7-8 nas odjednom, evo kako mu je vratila

Njih dvoje su se prvo žestoko izvređali, a onda su zajedno otišli pred gazdinu kuću gde ga je balerina pozvala na kafu.

kristijan golubovic jelena milosevic

Kristijan Golubović i balerina Jelena Milošević, koja se danima žali da joj je muka pa se spominjala i navodna trudnoća, žestoko su se posvađali dan pošto je žestoki momak odveden sa imanja kako bi dao izjavu o zločinima o kojima je pričao u rijalitiju. Naime, njih dvoje su se prvo žestoko izvređali, a onda su zajedno otišli pred gazdinu kuću gde ga je balerina pozvala na kafu raširenih nogu.

“Sama širiš noge. Voliš me, bagro. Ljubomorna si kao pas. Kad mi neko priđe odmah sikćeš”, rekao je Kristijan.

“Mnogo si me juče uplašio. Plakala sam”, rekla Miloševićeva, koja je zamerila najviše što je pričao da je trudna.”Ti si prva počela prva da se tripuješ da si truda. Ti si sama kriva”, pravdao se Kristijan.

“Ako sam dobra, tražila sam da me zaštitiš. Imam upalu jajnika. Što ne oplete po Staniji, a ne po meni. Ja sam koleteralna šteta”, vikala je Miloševićeva.

“Ti pričaš da sam te poljubio. Krunućki si rekla da sam zaljubljen u tebe. Njima je teško što one nisu uživale sa mnom u krevetu kao Stanija”, objašnjavao je Golubović.

“One su budale. Mene boli briga, što se tako ponašaš, ko kurvetina se ponašaš. Takve smo mi uzimali iz diskoteke i sedam-osam završi posao i zdravo. A nama ovamo ja sam dobra devojka. Ona je neki intelektualac. Ona nema u vokabularu tri rečenice. Totalno si isfolirana. Zaljubila si se totalno u mene”, rekao je

“Ti si nikaav čovek, ziro… Opljuješ mene pred svema”, bila je besna Jelena.

“Ja sam diplomirana glumica, za razliku od vas klošara. Mogu da napravim šou kakav hoću. Da zavrtim rulet da ne znate gde ste”, svađala se balerina.

“Ti si mentalno retardirana osoba. Ja se ne foliram, ja se ne glumim”, rekao je Kristijan.

izvor, foto: kurir

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...