Koje greške u vezama prave horoskopski znakovi: Lav se lako vređa, Škorpije su posesivne

Raskid veze nikad nije jednostavan, a odgovornost uvek leži u oba partnera. Iako raskid nije samo vaša krivica, saznajte kojim ste greškama skloni u vezi pa razmislite možete li nešto da promenite kako biste imali srećniji ljubavni život.

masaza

OVAN
Ovnova samouverenost koja je na početku možda i bila privlačna partneru vremenom postaje velika smetnja. Ovnovi moraju da porade na svom egoizmu i nauče da nekad i partnera stave na prvo mesto. Treba da shvate da je kompromis osnova svake dobre i duge veze. Njihova ishitrenost i brzoplete reakcije takođe znaju da budu problem u vezama, jer je drugima teško da se bore s njihovim izlivima ljutnje.

BIK
Bikovi koji su u dugoj i stabilnoj vezi često znaju da se zapuste. Osećaju se ugodno pa preteraju u hrani i piću i ne paze na izgled, što zna da bude neprivlačno. Nekad su previše lenji za romantiku i partnera uzimaju zdravo za gotovo. Smetnju u vezama predstavlja i njihova tvrdoglavost. Bikovi su skloni tome da partneru dugo zameraju greške i uporno započinjati iste svađe, što svakome vremenom dosadi.

BLIZANCI
Blizanci su skloni flertu pa partner uz njih može da se oseća nesigurno. Ne odaju osećaj stabilnosti i pouzdanosti, zbog čega voljena osoba oseća da se na njih ne može osloniti. Sklonost čestim promenama mišljenja i raspoloženja takođe je nešto što drugima nije privlačno, jer se nikad ne zna koje će od mnogih Blizančevih lica izbiti na površinu.

RAK
Rakovi često već na početku veze postanu zavisni od partnera, a spominjanje zajedničkog života ili braka u tako ranoj fazi svakoga će uplašiti. Kad su u vezi, partner postane centar njihovog sveta, zbog čega se često oseća kao da ga guše. Uvredljiv je i osetljiv pa ga je lako povrediti. Ne voli da započinje nove stvari i upušta se u nove aktivnosti, stoga život s njim može lako da uđe u rutinu.

LAV
Nije lako živeti s osobom koja se vređa na svaku sitnicu i koja je spremna danima da ne priča s partnerom zbog uvređenosti. Sami sebi su na prvom mestu, što s vremenom postaje veliki problem. Ne znaju da priznaju grešku, a skloni su i flertu pa se partner nekad s njima ne oseća sigurno.

DEVICA
Sramežljive i povučene Device teško otkrivaju svoje prave emocije pa njihov partner nikad ne zna što zaista osećaju. Život s njima zna da bude težak jer su suviše kritične i uvek će svemu pronaći neku manu. Teže za savršenstvom, ali ne shvataju da trebaju da uživaju u malim, običnim stvarima. Njihova opsednutost čistoćom i zdravljem zna da bude vrlo naporna.

VAGA
Vagin ljubavni život zna da bude haotičan jer često bira pogrešne partnere, one kojima treba da pomaže ili ih popravlja, što nije dobra osnova za vezu. Kada su u vezi, neodlučne su i stalno razmišljaju da li je partner za njih pravi, a izluđujuća je i njihova sklonost flertu. Ne vole svađe pa govore ono što partner želi da čuje, što s vremenom može da postane problem jer je iskrena komunikacija temelj svake uspešne veze.

ŠKORPIJA
Škorpije uvek idu na sve ili ništa pa ići u korak s njima nije lako. U vezi postanu ljubomorni i posesivni pa neretko guše partnera. Osim toga, tajanstveni su pa voljena osoba uvek ima osećaj da im Škorpija nešto krije i da s njima nije potpuno iskrena. Zlopamtila su koja nikad ne opraštaju, a mali sukob redovno pretvore u dugotrajnu svađu punu optužbi i pokušaja emocionalne manipulacije.

STRELAC
Strelci su često neosetljivi i nepažljivi pa povrede partnera a da toga nisu ni svesni. Žive za uzbuđenje i akciju, stoga im sve brzo dosadi. Partner oseća da stalno mora da im bude zanimljiv, što zna da stvori pritisak. Ono što je njegov najveći problem u vezama jeste potreba da ima potpunu slobodu i samo svoj društveni život, što mnogim njegovim partnerima ne odgovara.

JARAC
Jarac je odsutan i distanciran dok ne stekne potpuno poverenje u partnera, što je dugotrajan proces kojeg malo ko može dočekati. Partner lako postane frustriran što ne zna pravu prirodu Jarčevih osećanja. Nije lako živeti s melanholičnom osobom koja se oko svega brine, a njegov pesimizam prenosi se i na okolinu. Nisu spontani i opterećeni su poslom pa život s njima zna da postane monoton.

VODOLIJA
Vodolijine potreba za slobodom i insistiranje na individualnosti mogu da budu iscrpljujuće u vezama pa tako partner nekad ima osećaj da su Vodoliji svi važniji od njega. Bogati društveni život mnogim partnerima će stvarati ljubomoru, što Vodolija ne može da shvati. U nekim slučajevima nedostatak intimnosti i romantike može da dovede do udaljivanja. Naime, voljena osoba uvek zna šta Vodolija misli, ali nikad ne i šta oseća budući da izbegava da priča o emocijama.

RIBE
Ribe žive u svom svetu i često idealizuju partnera, ali njihovim nerealnim očekivanjima nije moguće udovoljiti. Često ulaze u odnose s nesređenim osobama koje ih ne zaslužuju ili održavaju tajne veze. Obično imaju komplikovan ljubavni život, a zbog požrtvovne prirode spremne su mnogo toga da istrpe, ali partneri ih često iskoriste i odbace. Moraju da shvate da ljubav nije samo davanje, već i primanje.

izvor:blic

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments

  1. […] Koje greške u vezama prave horoskopski znakovi: Lav se lako vređa, Škorpije su posesivne […]

  2. […] Koje greške u vezama prave horoskopski znakovi: Lav se lako vređa, Škorpije su posesivne […]

  3. […] Koje greške u vezama prave horoskopski znakovi: Lav se lako vređa, Škorpije su posesivne […]

  4. […] Koje greške u vezama prave horoskopski znakovi: Lav se lako vređa, Škorpije su posesivne […]

  5. InfoRS blog says:

    […] Koje greške u vezama prave horoskopski znakovi: Lav se lako vređa, Škorpije su posesivne […]

  6. […] Koje greške u vezama prave horoskopski znakovi: Lav se lako vređa, Škorpije su posesivne […]