KO BI REKAO? Severina otkrila neverovatnu istinu o Milanu!

Severina Vučković prisetila se, u Storyju, godine koja je iza nje. Završena je njena turneja ‘Dobrodošao u klub’, kao i ‘priča’ s muškarcem s kojim ima dete. Otkrila je i šta želi u Novoj godini.

‘Dragi Dede Mraze, podari Aleksandru seku, a meni dobrog i zgodnog frajera i da mi se barem jedna pesma zavrti u svetu’, kaže Seve u intervjuu za Story.

U intervjuu je istakla kako se nikada nije dovodilo u pitanje može li Milan viđati dete.

‘Nakon prekida pretio mi je da će me uništiti, a u to je verovatno spadala i laž da mu nisam dala da viđa dete. To je apsolutna laž i bezobrazluk. Nije bio problem kad je hteo viđati sina, bio je problem kad ga nije hteo viđati. Kada izgubite čoveka koji nije vredan ničega, pa ni razočaranja, nije vam toliko teško. Kad izgubite čoveka koji vas je voleo, a vi zabrljate, to je najgore. Na primer, da mi moj Tomica koji je prekrasan čovek kaže zbogom, bila bih očajna. Razumete? Važno je biti čovek i u najgorim trenucima’, rekla je.

Kaže kako ju je bilo sramota kada je Milan svakodnevno medijima slao saopštenja putem portparola.

‘Može o meni reći šta god želi, ali smeta mi što je dopustio da od deteta poznate majke naš sin postane dete tabloida’, rekla je između ostalog Severina za Story.

izvor, foto: haber.ba

NAJČITANIJE:

You may also like...

Comments