Kim Kardašijan proslavila 35. rođendan: Suprug joj priredio veliko iznenađenje! (FOTO)

Rijaliti zvezda juče je napunila 35 godina, a na svom Instagram profilu je otkrila kakvo iznenađenje joj je priredio suprug.

Kim i Kanje

Kada Kardašijanka slavi rođendan, zna se da će se taj dan potrošiti dosta novca kako bi sve izgledalo savršeno i bilo baš po njenoj meri.

Jedni drugima kupuju skupocene poklone, ali Kanje Vest je taj koji svake godine prevaziđe sam sebe kada je u pitanju spremanje iznenađenja svojoj dragoj Kim.

kardashian

“Moj muž nikada ne prestaje da me iznenađuje. Ovoga puta iznajmio je ceo bioskop kako bismo videli novog Stiva Džobsa (koji je toooliko dobar) i pozvao je sve moje prijatelje i porodicu da se obuku kao najbolje izdanje trudne Kim (lažni stomak su dobijali na dolasku). Nisam sigurna da je to učinio kako bih se osećala manje velikom, ili je samo želeo da organizuje kul temu za maskiranje, ali sam baš uživala u tome i bilo mi je nikad zabavnije. Mogla sam opuštenije da jedem ćurose sa zalogajem trudne žene. Baš ono što mu je bilo potrebno, čili ukusnu hranu za rođendan”, napisala je Kim Kardašijan ispod fotografije rođendanske torte. Ove godine iznajmio je za nju celu bioskopsku salu, ali i učinio jednu pomalo bizarnu stvar.

kim rodjendanska torta

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...