KAO OD MAJKE ROĐENA Ava “Karatebatić” na plaži kontroliše bes! (FOTO)

Ima čak 10 pojasa.

ava karabatic

– Karate mi pomaže da kontrolišem bes i agresivnost koju mi stvaraju zlobnici. Verovatno zato još nisam nokautirala nikoga ko mi je stao na žulj – kaže Ava Karabatić (24).

Ranoranioci koji letuju na Rabu svedočili su nesvakidašnjoj pojavi kad su se pre neki dan prošetali peščanom plažom Livačina u Loparu. Iz daljine su dopirali zvuci koji podsećaju na mešavinu laveža i vriska, a kada su se približili, imali su šta i videti.

Kao od majke rođena, samo u trakama duginih boja, splitska starleta dizala je noge i mlatarala rukama kao da se bori s nevidljivim neprijateljem. Ava nije sišla s uma nego je snimala “vrući kalendar” za karate klub Princ.

ava karabatic

Objasnila nam je da će fotografije ujediniti lepotu tela, karatea i prirode. Istočnjačku borilačku veštinu počela je trenirati pre godinu i po dana. Tada je skromno govorila kako joj baš ne ide najbolje, jer ima dve leve noge, ali s vremenom je napredovala, pa je osvojila sve pojase, osim nedostižnog crnog.

– Ljudi pojma nemaju da sam osvojila deset pojasa, a zahvaljujući mojim novim fotografijama, sada to mogu videti – otkrila je Ava misteriju zašto se opasala šarenim trakama.

Dodala je kako uz ruski jezik uporedno uči i japanski i da već zna da broji do deset.
– Ćirilicu sam savladala za dva dana, pa kako neću i japanske znakove – kaže.

izvor, foto:pulsonline

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...