Kakve žene ga privlače: Škorpije vole strastvene, a Bikovi nežne dame

Bacili ste oko na nekog muškarca? Ako znate šta je u horoskopu, ovde ćete saznati šta njega privlači i koje kvalitete treba da posedujete kako biste ga zaveli. Čak i ako ne pronađete neke od navedenih kvaliteta kod sebe, pokušajte, jer nikad se ne zna.

par

OVAN

Muškog Ovna najviše privlače žene koje su nezavisne i smele, hrabre i spontane. Oni poštuju slobodu ovakve žene i cene njenu snagu i hrabrost. Muški Ovnovi vole izazove i mogu uživati u tome da ih zavodi samopouzdana žena tako što će se opirati taman toliko da sve učine još zanimljivijim.

 BIK

Bik voli žene koje su slatke, mazne, mirne i prijatne i koje pokazuju privrženost milovanjem i poljupcima. Preferiraju žene koje su ležerne i čvrsto na zemlji, ali ne i one koje su previše nezavisne ili energične.

BLIZANCI

Muškarca u znaku Blizanaca privlače žene koje su pametne i nestalne, a pomalo i misteriozne. Može ih privući i ne toliko privlačna žena koja je duhovita i interesantna, jer su to osobine koje Blizanci cene više od lepote.

RAK

Raka privlače žene koje su spremne da budu pored njega kad su mu potrebne i brinu o njemu. Žena koja pazi i mazi muškarca Raka i čini da se on oseća voljenim veoma brzo će dobiti mesto u njegovoj kući, pošto je kuća mesto gde oni žele da se osete voljeno, negovano, maženo i paženo.

LAV

Lav želi ženu kojom može da se ponosi, onu koja čini da on izgleda dobro u očima drugih samo zato što je takva žena uz njega. Prelepe, dramatične, prefinjene i rezervisane žene su ono što njega privlači.

DEVICA

Žena koju će muškarac Devica najpre primetiti je žena koja je uvek doterana i konzervativno obučena. Oni su veoma probirljivi i ne žele ništa manje od savršenstva, zbog čega su veoma često sami.

VAGA

Mušku Vagu privlači žena koja ima stila, ali nije previše formalna kad ne treba. Ona može biti donekle prefinjena, ali ne sme biti ohola, može biti izbirljiva, ali ne previše, može imati more kontradiktornih osobina, sve dok je iskrena u svojim namerama i nema skrivenih karata.

ŠKORPIJA

Žena koja želi da privuče emotivno nestabilnog muškarca Škorpiju mora biti veoma vitalna i strastvena. Oni žude za dinamičnim i snažnim ženama koje nisu neodlučne i slabe volje.

STRELAC

Muškarac Strelac voli žene koje su poštene, direktne i pouzdane – praktično žene koje bi mu istovremeno bile i prijatelji. Oni žele žene koje su u jednom momentu detinjaste, a u sledećem bi da filozofiraju o ozbiljnim stvarima, ali koje su uvek srećne i zadovoljne.

JARAC

Muškog Jarca privlače žene koje su društveno prihvatljive i donekle formalne ili rezervisane, a da ne pominjemo da moraju imati visoke ciljeve u životu i, ako ne ugled, onda bar želju za njim.

VODOLIJA

Muške Vodolije privlače žene koje su inteligentne, nezavisne, slobodnog duha i koje su dobre za razgovor. Ako bude bila misteriozna i ako odskače od konvencija, fasciniraće ga, ali ako je previše emocionalna, izgubiće interesovanje.

RIBE

Muškarac u znaku Riba voli žene  koje su romantične i emotivne, osetljive i pasivne. Ako voli da spletkari i ako je misteriozna ili ako ume da učini da se on oseća sigurnim, može postati ona prava za njega.

izvor, foto:blic

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments

  1. […] Kakve žene ga privlače: Škorpije vole strastvene, a Bikovi nežne dame […]