Kako znak utiče na dužinu veze: Rak veran ko pas, zadržati Strelca je umetnost…

Veza sa Strelčevima je zanimljiva, ali kratka, dok su Škorpije osobe za ceo život!

par u krevetu

Ovan

Vatreni Ovnovi se uglavnom brzo zaljubljuju i ta ljubav je uglavnom veoma jaka. Ako im u vezi ponestane strasti, pokušaće na sve načine da je ponovo povrate, ako ne uspeju da ožive nekadašnja osećanja, teška srca će zaključiti da je najbolje da pronađu novu ljubav.

Bik

Bikovi su po prirodi veoma verni. Kada se jednom iskreno zaljube uglavnom sa tom osobom ostaju do kraja života. Ali… U slučaju da strast nestane, Bikovima neće biti teško da uzbuđenje potraže na drugom mestu. Njihova vernost se ogleda u tome što će sve uraditi da zadrže redovnog partnera i da se prevara nikada ne otkrije.

Blizanci

I pored svih predrasuda Blizanci zapravo jesu verni svojim partnerima i nikada ne napuštaju osobu koju vole. Ono što oni vole da rade jeste da testiraju voljenu osobu, odnosno da vide koliko je ljubomorna. Nemirni Blizanci su čak i spremni da muče osobu koju vole flertujući sa nekim drugim samo da bi videli kako će partner da reaguje. Da biste zauvek ostali u vezi s Blizancem i zadržali njegovu pažnju samo na sebi, morate i vi njega učiniti ljubomornim.

Par, ljubav, plaža, pesak, zaljubljenost

Rak

Rakovi su veoma emotivni i kada se daju nekome to je zaista nešto posebno. Ne vole da se svađaju, niti da prave bilo kakve druge probleme. Ono što je zaista karakteristično jeste preterana ljubomora, nesigurnost i česte promene raspoloženja. Koga Rak iskreno izabere, samo njega će i da gleda, tako da će biti maksimalno verni!

Lav

Vatreni Lavovi su prilično oprezni pre zaljubljivanja. Oni obožavaju sve moguće načine zavođenja i uvek će im biti zanimljiviji period pre nego što ih neko osvoji. Kad se zaljube, vrlo su strastveni i predani… Svi rođeni u znaku Lava imaju snažno i vatreno srce, ali da biste ih zadržali duže od godinu dana morate da strast konstantno održavate na nivou.

Devica

Devicu karakteriše tvrdoglavost i dokle god su u igri stabilna finansijska situacija i sigurnost, kao i ugled u društvu, veza će dugo trajati. Sve ostalo je njima na drugom mestu.

Seks

Vaga

Neodoljive Vage su vrlo verne. Najčešće imaju duge veze jer sa svojim partnerom pre svega imaju prijateljski odnos. Jedina mana im je što se lako ohlade i zagreju za osobu, a nesigurnost i nevera može da uništi njihovu vezu. Veza sa Vagom trajaće sve dok partner pruži dovoljno pažnje i ljubavi!

Škorpija

Škorpija je među najvernijim horoskopskim znakovima. Veoma su privlačne i harizmatične, tako da njihov partner konstantno mora da se bori sa konkurencijom. Osvetoljubive su, pa će se naravno osvetiti ukoliko budu ostavljene!

Strelac

Ovaj neodlučan znak ima problem s predanošću samo jednoj osobi. Kad su dugo na jednom mestu ili u istoj vezi, postanu nemirni. Potrebno im je dovoljno slobode kako bi ostali verni!

Neplanirano venčanje - nekad i sad

Jarac

Jarac je vrlo tradicionalan i očekuje tradicionalno venčanje praćeno dugotrajnom fazom udvaranja i ne preterano puno seksa pre samog braka. Očekuje potpunu vernost, a kad to jednom postigne ili dobije, ostaje s partnerom dugo vremena. Seks i deca su način na koji ćete zadržati Jarca.

Vodolija

Vodolija je veoma nestalna i želi stalne promene. Vodolija takođe nije preterano seksualna. Može se dogoditi da ih jedna osoba impresionira, a onda odjednom izgube interes. Kako bi ostali verni i dugo se zadržali u vezi potrebno je da se stalno nešto dešava!

Ribe

Ribe su jedan od najvernijih i najpredanijih horoskopskih znakova. Vole veze koje traju ceo život. Međutim, iako su sklone ovakvim vezama, prevara im uopšte nije nepoznata. Takođe ako pravu ljubav nađu još u srednjoj školi sa njom će ostati do kraja života.

izvor, foto: 24sata

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...