Kako zapravo izgleda brak? Ovo vam niko nije rekao pre sudbonosnog da…

Koliko god volite svog partnera, mnoge stvari bi vas mogle iznenaditi kada se venčate.Brak, razvod, par, Stil, foto shutterstock

Brak može da bude predivan. To znači da ste pronašli osobu sa kojim želite da provedete ostatatak života. All koliko god bili sigurni da poznajte osobu sa kojom ste se odlučili na tako veliki korak, neke stvari u braku bi vas ipak mogle iznenaditi.

* Ne mora ništa da se promeni nakon udaje. Ako ste u pravom odnosu i udatili ste se za pravu osobu, jedina stvar koja treba da promeni je možda vaše prezime i poštansko sanduče- Karin O

* Reči “u bolesti i zdravlju” doći će do izražaja više nego što mislite – kada morate da ga neguje kroz težak mamurluk ili da kad on vama mora pomogne da preživite tažak PMS. To je ljubav – Lindsi K.

* Budite prijatelji, a ne klonovi jedni drugog, uživajte u onome što oboje donosite na sto – Bill M.

* Brak nije dosadan. Bićete često iznenađeni kad vas muž iznenadi sa novom pričom, sa nekim “najboljim prijateljem”  za kog nikada niste čuli, nekim daljim rođakom čije ime nikada nije pomenuo  -Meredith H.

*Niko mi nije rekao da se udajom za svog muža, udajem i za njegovu porodicu – Gabriela V.

*Ne uzimajte jedno drugo previše ozbiljno. To dovodi do nesporazuma – Ela S.

* Svađe treba da vam budu čiste, a seks prljav! – Sara S.

* Tek ćete tad shvati kako lude male navike ima,  poput pevanja ujutro i zviždanja. Ali na kraju ćete početi da ih volite – Keli V.

* Morate jedno drugo da ostavite nasamo sa prijateljima ponekad, inače je vaš brak osuđen na propast  – Nejtan J.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...