Kako vratiti staru ljubav: Biku stavite do znanja da je bio u pravu, a sa Rakom se ne šalite

Nakon prekida teško je ponovo uspostaviti odnos sa bivšim partnerom, ali horoskopski vodič nam može olakšati otvaranje vrata i smekšati partnera. Pratite sledeće savete i vrlo brzo ćete biti ponovo u zagrljaju.Svaka veza se može spasiti

Ovan

S Ovnovima ne pomaže suptilnost. Ne hodajte naokolo čekajući da on nešto primeti. I ni slučajno nemojte čekati “pravi trenutak” za pomirenje, zbog toga što Ovnovi vrlo brzo uskaču u nove veze. Jednostavno recite da se kajete, želite da vam oprosti i da obećavate da se više neće ponoviti. Nakon toga se držite reči, zbog toga što Ovnovi ne tolerišu prekršena obećanja. Ako baš želite da učinite nešto dodatno za svog partnera javno se izvinite, na taj način ćete nahraniti njegov ego i ispuniti ga srećom.

Bik

Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se oko nečega posvađali, prvo mu morate jasno staviti do znanja da je on bio u pravu. Recite kako je on od samog početka bio u pravu. Sve dok to ne uradite neće biti ništa od pomirenja. Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da shvatate kako je pametniji i kako ćete i u buduće njega slušati. Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećati dominaciju.

Blizanci

Pošaljite šaljivo izvinjenje. Ništa neće oduševiti Blizanca kao dobro sročen humor. Ako ste napravili ozbiljnu grešku, moraćete da se malo više potrudite i budete dosetljiviji. Ne pokušavajte da ga zovete jer on nije tip koji će sedeti pored telefona i čekati da zazvoni, ali ako želite da popravite stvari ne smete prekinuti komunikaciju. Pokažite otvorenost i spremnost na ponovna druženja. Ne plačite i ne histerišite.

Rak

Da biste se pomirili s Rakom trebaće vam mnogo strpljenja, ukusa i takta. Ne naglašavajte svoju grešku, i ni slučajno se ne šalite na taj račun. Recite mu kako jednostavno ne možete da živite bez njegove ljubavi. Ako to ne upali pripremite večeru i učinite sve kako biste izbegli bilo kakav oblik neslaganja. Neka oseti vašu ljubav, odvojite što više vremena, pažljivo slušajte šta vam priča, slažite se s njegovim tezama. Kako rakovi sporo pale, možda ćete ovo morati da ponovite par puta.

Lav

Komplimenti i laskanje će vas odvesti gde god želite. Izvinite se zbog svog “greha” i naglasite kako ne zaslužujete njegovu ljubav. Obasipajte ga poklonima, a posebno čokoladom i cvećem. Učinite sve kako biste pokazali kako ste vredni njegove ljubavi, obucite se najbolje što možete. Lavovi su površni. Potrebno je samo da on uoči da se trudite i da ga želite najviše na svetu i on će prići vama.

Devica

Za početak se upristojite. Devica ne podnosi psovke ili prostakluke. Naglasite svoju prefinjenost. Na dogovoreni sastanak dođite na vreme, uredite se, a ako dolazi kod vas kući obavezno počistite stan. Svoju grešku u Devičinim očima ćete popraviti samo ako očistite sve oko sebe. Kupite lep poklon, ni slučajno romantičan ili humorističan, najbolji izbor bila bi dobra knjiga. Ali nemojte ni “gnjaviti”, Device vole logična objašnjenja više od emotivnih apela.

Vaga

Pokažite što više zanimanja za Vagine aktivnosti. Izbrusite svoje konverzacijske veštine. Naravno, ne zaboravite da svako malo udelite i kompliment. Sve osobe rođene u znaku Vage traže stalno odobravanje i za sebe i za svoje postupke. Ponudite formalno izvinjenje. Ni previše ni premalo. Vaga mora da zna da ste ozbiljni i da mislite to što govorite. Dodajte malo romantike i uspeh neće izostati.

Škorpija

Slobodno upotrebite neke dramatične poteze kako biste pokazali svoju odanost. Što se tiče Škorpija – govor je prejeftin, pa reči neće puno pomoći. Važno je da se trudite dag a zadovoljite. Jedino pozitivne akcije mogu vam vratiti milost. Možda to znači da ćete morati da se rešite neke stare navike, ili potražiti pomoć ako se radi o ozbiljnijem problemu, ali jednostavno morate potpuno završiti s tim što je prouzrokovalo prekid. Pritužbe i prigovore ovog znaka uvek uzmite ozbiljno.

Strelac

Ponudite toplu i prihvatljivu mirovnu ponudu. Strelci vole kućne ljubimce i budete li dovoljno umiljati neće moći da vam odoli. Najbolje bi bilo da za početak s njim prihvatite prijateljstvo i ne žurite. Strelci više važnosti pridaju društvenom životu nego ljubavi, pa bi prvo trebalo da se uklopite u njegovo društvo. Što pre ponovo postanete član ekipe, pre ćete se pomiriti.

Jarac

Budite iskreni i otvoreni. Jarac može izdaleka da nanjuši laž. Ako ste vi zeznuli priznajte i recite da ćete biti bolji, da se više neće ponoviti. Ali morate to i misliti. Prazna obećanja neće vas daleko dovesti. Jarci dosta cene materijalnu sigurnost pa će pomoći ako za poklon pomirenja otvorite zajednički račun ili kupite nešto što će pokazati kako verujete u zajedničku budućnost. Nikad ne zezajte Jarca, to je znak koji ne voli igranje.

Vodolija

Pozovite Vodoliju na razgovor uz kaficu. Neće moći da odoli razmeni mišljenja. Oduprite se i ne podstičite bliskost. Ne skrivajte od njega ništa ili će vaš odnos nastaviti da stagnira. Budite potpuno iskreni. Ako želite da ostane s vama sve mora biti potpuno otvoreno. Pokušajte da uradite nešto uzbudljivo, predložite zajedničke aktivnosti.

Ribe

Sve karte stavite na saosećajnost. Ribe ne mogu nikoga da gledaju kako pati. Budite manje posesivni i zahtevni. Iako je romantična, Riba ne može da podnese samoću. Prihvatite činjenicu da je ekstremno osetljiva i da se uvek prema njoj treba ponašati s posebnom pažnjom. Budite što nežniji i ljubazniji. Neka vam pređe u naviku stalno iskazivanje ljubavi, ne samo u nekim posebnim prilikama.

izvor, foto: 24sata.rs

NAJČITANIJE:

You may also like...