Kako sam se rešila bubuljica za 2 dana: Blogerka otkrila efikasno prirodno rešenje! (RECEPT, VIDEO)

Jutjub blogerka Kesi je pronašla sjajnu kombinaciju pomoću koje se rešila uporne bubuljice, a svoje iskustvo podelila je sa pratiocima na svom kanalu.

Kesi

Bubuljice pogađaju ne samo tinejdžere, već i odrasle ljude. Faktori koji tome doprinose su nezdrava ishrana, neodgovarajuća nega kože, ali i stres može da bude njihov okidač.

Jutjub blogerka Kesi je pronašla sjajnu kombinaciju pomoću koje se rešila uporne bubuljice, a svoje iskustvo podelila je sa pratiocima na svom kanalu.

Foto: Printscreen Youtube / CloudyApples

Prvo je koristila ulje čajevca koje ima odlično antibakterijsko dejstvo. Dva dana nanosila ga je samo na upaljenu kožu, ali nije joj pomoglo, zato što je bubuljica već bila veoma izražena.

Trećeg dana pomešala je limun i jabukovo sirće. Pošto su u pitanju kiseline, koristila ih je u malim količinama (po nekoliko kapi limunovog soka i sirćeta), pomešane sa vodom. Vatom je nanela mešavinu na bubuljicu i onda se oduševila! Upala je brzinski nestajala, a bubuljica je počela vidno da se smanjuje. Postupak je ponovila još jednom i već sutradan je bubuljica nestala.

Foto: Printscreen Youtube / CloudyApples

Jedini problem koji se pojavio je mrtva koža na mestu nekadašnje bubuljice. Da bi se rešila nje, napravila je tonik od mleka, ulja avokada, soka od limuna i jabukovog sirćeta. Kiseline u ovoj mešavini veoma su dobre za negu lica i koriste se često u kozmetičkim tretmanima koji hemijski tretiraju kožu, tako da je ovo prirodno rešenje mnogo zdravije.

Poslednji savet koji je Kesi dala je da se ne nervirate oko bubuljice, pošto ćete samo da je pogoršate na taj način. Pogledajte video za detaljnije uputstvo:

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...