Kako da postanete kraljica seksa

Suprotno opštem verovanju, ne morate da znate 58 seks poza, i niste morali sa se “obrazujete” na porno filmova da biste bili odlični u krevetu. Da li ste dobri ili ne, zavisi od mnogo suptilnijih faktora, koje možda već posedujete. A ako ih ne posedujete, a želite da postanete bolji u postelji, pročitajte sledećih nekoliko saveta.

NE BUDITE STROGI

Seksualni terapeuti tvrde da je osnovno da budete otvoreni i prilagodljivi. Kad je o seksu reč, ne smete stalno ići utabanim stazama, i ne smete osuđivati ako neko voli nešto, a vi ne. Dozvolite slobodu svakome da radi ono što mu prija.

BUDITE INOVATIVNI

Budite kreativni i oslobodite maštu, kratko i jednostavno. I izludećete partnera.

STALNO VAM JE SEKS U GLAVI

Ako ste od onih od onih kojima je stalno seks u glavi, vi ste poželjni za suprotan pol. Nemojte bežati od seksualnih misli tokom dana. Zapamtite ih i prisetite ih se u pravoj situaciji.

SPREMNI STE DA STAVITE TUĐE POTREBE ISPRED SVOJIH

Ako ste spremni da prvo mislite na tuđe potrebe i želje, postaćete omiljeni seksualni partner. Ne znači da treba da zapostavite svoje potrebe, ali se, tu i tamo, fokusirajte samo na partnerovo zadovoljstvo.

PROBAJTE SVE

Ne držite se stečenog znanja, nego budite prijemčivi da naučite i nešto novo. Možda će baš to postati vaša omiljena poza, ili uvod u seks.

UŽIVATE U SVOM TELU

Ako se ne stidite vlastitog tela i uživate u njemu, poznajete njegove tajne tačke, to će se osetiti u  postelji, i partner će biti oduševljen. Ne stidite se i pustite da ga gleda kako to vi sami radite. Njegovom oduševljenju neće biti kraja.

ISKLJUČITE MOZAK

Dok vodite ljubav, isključite mozak, i uključite maštu i svu erotiku koju posedujete. Samopouzdanje je jedan od najvažnijih afrodizijaka.

MALO LUDILA NIJE NA ODMET

Dopustite sebi s vremena na vreme da malo “poludite”, da se otkačite. Obezbedite potpunu privatnost, iskoristite vreme kad ste vas dvoje sami kod kuće, i slobodno pustite glas.

BUDITE SPONTANI

Kad smo pitali muškarce šta ih je najviše uzbudilo tokom seksa, većina je odgovorila kada partnerka preuzme inicijativu i bude spontana.

SMISAO ZA HUMOR

Važno je da imate smisao za humor, i da postelja bude mesto i gde ćete se zajedno smejati. Važno je da budete sposobni da se smejete i na vlastiti račun. Ako se tokom seksa i desi neka nezgoda, neki čudan zvuk, položaj… a vi ste u stanju da se tome kasnije smejete, to je dobitna kombinacija.

izvor, foto: blic

NAJČITANIJE:

You may also like...