Kako da ga zadržite pored sebe: Lava zabavom, Strelca slobodom…

Da li treba da dodajemo da ćete Škorpiju zadržati jedino dobrim seksom i odanošću?

par

Ovan

Pripadnici ovog znaka obično se zaljubljuju brzo, intenzivno i celim srcem. Veza s njima je dinamična i strastvena, a njihova osećanja duboka. Međutim u ljubavi su često nepromišljeni i često se svađaju s pertnerom. Čim nestane strasti u vezi , izlaze iz odnosa i traže nekoga s kim će je imati. Jedino mogu da s skrese s nekim ko će im biti pravi izazov.

Bik

Za pripadnike ovog znaka slobodno se može reći da su oličenje odanosti. Neće se vezati za svakoga, ali onoga koga puste blizu sebi, nameravaju da čuvaju do kraja života. Ipak, važna stavka u ljubavnom odnosu im je seks, pa ako on ne funkcioniše, moguće je da će se prepustiti avanturama. To naravno nikad neće priznati partneru niti će ga ostaviti.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka u svojoj su suštini vrlo odani i ne vole da ostavljaju,  svog partnera, ali će ga zato testirati do krajnjih granica ljubomore. Ponekad će ih mučiti flertovanjem s drugima, a upravo tako će i dati povod partneru da ih ostavi. Jedino se mogu skrasiti ukoliko im je u vezi uvek zanimljivo i zabavno!

Rak

Pripadnici ovog znaka ne vole nesigurnost i neizvesnost u ljubavi. Skloni su dugim vezama, a vrlo retko će se skrasiti i s prvom pravom ljubavi. Ipak, oni mogu biti poprilično zahtevni, ljubomorni i nesigurni, zbog čega mogu i odgurnuti partnera od sebe. U braku su u pravilu verni.

Lav

Pripadnici ovog znaka obično su oprezni kod ulaska u vezu te se ne zaljubljuju odmah. Ipak, nakon što su sigurni da su osvojili objekt svoje požude, u odnosu su vrlo strastveni i predaju se potpuno, gotovo sanjarski. Međutim u njihovoj prirodi je da im sve brzo dosadi, pa njihove veze traju obično od godinu do dve. Lavovi su ozbiljni monogamisti i može ih zadržati samo neko kome potpuno veruju, i ko ih naravno može zabaviti.

Devica

Pripadnici ovog praktičnog i tvrdoglavog znaka u ljubavnim odnosima najviše uživaju u fazi udvaranja i osvajanja. Sposobni su biti dugo ostanu odani i verni i skroro se nikada neće odlučiti na prevaru. Skrasiće se u onom odnosu koji im pruža emotivnu i materijalnu sigurnost, kao i poštovanje.

Vaga

Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu. Ipak i u takvim odnosima imaju dobre i loše faze, koje ponekad mogu ugroziti opstanak veze. Skrasiće se ako ih partner u potpunosti zadovoljava u seksu, ali i ako ih podupire u njihovoj društvenosti.

Škorpija

Uprkos tome što pripadnike ovog znaka pokreće erotska energija, oni su jedan od najodanijih znakova u horoskopu. Budući da su vrlo harizmatični i privlačni, njihovi partneri suočavaće se s jako puno izazova. I ljubomore. Upravo će zbog ljubomore mnoge njihove veze završiti, a Škorpija će se skrasiti s partnerom sigurnim u sebe i u kojeg može imati potpuno poverenje.

Strelac

Pripadnici ovog znaka često ni sami nisu sigurni u svoje ljubavne odabire. Teško se vežu i u ljubavnim su željama nestalni, a skrasiće se s partnerom koji im je pre svega prijatelj i pruža im željenu slobodu. Skloni su prevarama, ali ako do toga dođe, dobro će ih sakriti.

Jarac

Pripadnici ovog znaka vrlo su tradicionalni i teško se vezuju za nekoga, ali ako to učine, znači da misle kako bi to moglo da traje ceoi život. Od svog partnera očekuju potpunu vernost, a prevaru će doživeti kao izdaju i odmah će ga otpisati. Dobar seks je nešto što će Jarca zadržati u vezi!

Vodolija

Pripadnici ovog znaka po svojoj su prirodi poprilično nemirni te teško ostaju s ljudima koji im nisu dovoljno zanimljivi ili na bilo koji način ne predstavljaju izazov. Raznolikost je za njih omiljeni začin života, pa obično imaju dosta partnera u životu. Ipak, mogu se predati i zaljubiti, ali  ako se moraju previše da se prilagode to će pući. Skrasiće se s partnerom s kojima im nikad nije dosadno.

Ribe

Za pripadnike ovog znaka može se reći da su oličenje vernosti i odanosti pa bi, da mogu, rado bili s jednim partnerom ceo život. U ljubavi su uporni, romantični i sanjarski nastrojeni, a iz odnosa će otići jedino ako nakupljene frustracije više ne mogu da dže u sebi!

izvor, foto: cosmopolitan

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...