Ne sumnjamo da ste na dobrom putu da postanete devojka iz snova, ali nije na odmet i da se podsetite važnih pravila koje uvek treba da sledite bez obzira na okolnosti koje vas okružuju.

Budite dostojanstvene!

Budite svesne koliko vredite, koliko ste kreativne, nadarene, efikasne, marljive, sposobne i nemojte pristajati ni na šta manje od onog što osoba vašeg kalibra zaslužuje.

Imajte svoje JA!

Ne dopustite da bilo ko samo tako utiče na vaše ideje, stavove, želje, po bilo kojem pitanju.

Okružite se ljudima koji vas inspirišu!

Izbegavajte ljude zbog kojih se iz bilo kojeg razloga ne osećate dobro i družite se s ljudima koji vas zabavljaju, opuštaju i na bilo koji način impresioniraju. Zahvaljujući okruženju takvih ljudi i sami ćete postati još motivisaniji, kreativniji, zabavniji i šarmantniji, a time i inspiracija drugima!

Uvek stojite iza svog mišljenja!

S ponosom branite svoje stavove, bilo da je u pitanju mišljenje o najnovijem filmu ili o rasprava o nekoj znatno kompleksnijoj i težoj temi. I neka vaši argumenti uvek budu naoružani strašću i samopouzdanjem!

Naučite da date, ali i prihvatite savet!

Imajte svoje mišljenje, ali poslušajte i razmotrite savet iskusnije osobe, a savetom počastite i svakog do koga vam je stalo. Objektivna analiza problema popraćena prijateljskim, dobronamernim savetom otvoriće vam svuda vrata.

Uvek širite svoje interese!

Čitajte, putujte, isprobavajte hobije, posećujte izložbe, pozorišta, koncerte, gledajte filmove… Zavodite ljude oko sebe svojom energijom, znatiželjom i širinom znanja.

Dobro razmislite šta želite i pronađite način kako da to postignete

Organizacija i slaganje mentalnih mapa u glavi uvešće red u vaš život i postizanje svakog cilja učiniće  znatno jednostavnijim.

Budite odgovorni

Neka vam prioriteti budu pažljivo isplanirani, odmereni i svrsishodni. I nipošto ne odustajte od njih!