Kad žena postane veštica: Ženska raspoloženja koja izluđuju muškarce

Noć veštica je pred nama i dok se žene maskiraju u zastrašujuće likove iz noćnih mora, muškarci se svake godine u ovo vreme šale kako je to jedina noć kada se ne moraju maskirati. Šalu na stranu, žene su svesne da postoje određeni trenuci kada baš nisu najbolje raspoložene, pa stvarno postaju “veštice”. Ali ima dobro objašnjenje…

svadja

PMS

Znamo, ne možemo baš sve svaliti na ovaj sindrom, ali svakoj je ženi jasno da u to vreme ne možemo biti dobro raspoložene. Tela nas ne slušaju, izbijaju nam bubuljice, najmanja sitnica nas može dovesti do suza… Živčane smo, osetljive i netolerantne, ali to uopštee nismo mi – to su hormoni.

 

Rasprodaja
I najmirnija žena može postati Rambo kada je reč o dobroj rasprodaji. Znamo da nam možda ne trebaju nove cipele i znamo da bismo mogle da ne uđemo u tu radnju, ali želimo ih, i ući ćemo. I kad vidimo da neka druga devojka poseže za poslednjim parom, nećemo joj dozvoliti da pobedi. Možda zvuči kao da smo lude, ali to radimo kako bismo bile lepe – za svog dečka (i za sebe, ali ovaj prvi izgovor je bolji).

 

Njegova bivša devojka
Nemamo ništa protiv bivše devojke našeg dečka, dok god ostaje u svom stanu i ne približava mu se previše. Dopisivanje s bivšom curom možda deluje bezazleno, ali od toga nam se diže kosa na glavi i postoji mogućnost da ćemo se jako posvađati. Opet, nismo mi krive – kriva je bivša. I mobilni operater.

 

Nered
Većina žena voli da uživa u lepo uređenom stanu, a jednom kada je stvarno uredan i čist, većina će žena dobiti mali slom živaca ako ima neurednog dečka. Ako smo celi dan pospremale, a on dođe kući i baci zamazane čarape na sto ispred televizora, ne možemo da garantujemo da ćemo ostati mirne. I opet – nismo mi, on je.

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...