Kad Photoshop “pojede” najpoznatije seksi bokove (FOTO)

Iako stalno izjavljuju kako su i više nego ponosne na svoje obline poznate lepotice poput Jennifer Lopez i Beyonce koje se mogu pohvaliti ženstvenom figurom za modne editorijale najčešće se podvrgnu virtualnoj ‘liposukciji’ koja stanjuje i izdužuje figuru.

jennifer lopez

Beyonce i Jennifer Lopez jedne su od najseksepilnijih pjevačica, a njihovi savršeno zaobljeni bokovi i ženstvena figura pješčanog sata ostavljaju bez daha.

No iako na koncertima i javnim događanjima zavodljivim kostimima koji više otkrivaju nego pokrivaju uvek ističu svoj snažan seksipil, kada su u pitanju modni editorijali poznatih časopisa ove lepotice gotovo uvek se podvrgnu virtualnoj ‘liposukciji’.

Tako njihove figure koje plene pažnju postaju barem za konfekcijski broj do dva uže, a bedra kao i bokovi više podsećaju na manekensku liniju nego na čvrstu, plesačku na kojoj napornim treninzima rade već godinama.

beyonce

Je li reč o skrivenoj želji zaobljenih lepotica koje potajno maštaju da barem na kratko budu poput modela ili su ipak modni trendovi ti koji žele čitateljkama ponuditi nerealnu sliku ženskog tela ne znamo, no jedno je sigurno – na telima ovih lepotica Photoshop korekcije zaista su suvišne.

izvor, foto:zadovoljna.dnevnik.hr

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...