Još dva meseca do porođaja: Novak i Jelena Đoković odabrali ime za naslednika!

Supruga tenisera neće se poroditi u Srbiji, već u Monte Karlu, a u poslednje vreme slabo izlazi iz stana.Novak i Jelena Đoković

Bračni partneri Novak i Jelena Đoković za nešto manje od dva meseca prvi put će postati roditelji. Beba bi trebalo da dođe na svet u Monte Karlu, gde par živi već nekoliko godina.

“Jelena u Monaku održava trudnoću i neće se poroditi u Srbiji. Već neko vreme ne izlazi u šetnje i uglavnom je u stanu. Povremeno joj u posetu dolaze drugarice i sestra Marija, za koju je veoma vezana” – kaže izvor blizak poznatom paru.

Izvor je rekao i da Novak neće biti u prilici da prisustvuje porođaju, jer će tih dana biti na seriji turnira po Aziji, ali da će verovatno, kada sin dođe na svet, preskočiti neki turnir i makar nedelju dana biti sa porodicom.

“Novak i Jelena već imaju nekoliko favorita za ime. Vrlo je je moguće da će se naslednik porodice Đoković zvati Marko, po Novakovom rođenom bratu, ali i kumu sa venčanja Marku Stilitanu, bivšem dečku Ane Ivanović. Par želi da detetu dodeli neko internacionalno ime, a izbor je pao na Marka” – zaključuje sagovornik.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...

Comments

  1. […] Još dva meseca do porođaja: Novak i Jelena Đoković odabrali ime za naslednika! […]