Joj: Ako primetiš ovo na svojoj vagini NIKAD nećeš imati orgazam!

Biologija je kučka. Velika, prava, bezobrazna kučka. Za devojke koje ne mogu da dožive vrhunac vaginalno stižu loše vesti. Verovatno nisi u pitanju ti, niti tvoj dečko. Nauka je.

devojka u donjem vesu

Sediš tokom trač partije i gledaš u šolju dok neka drugarica tvrdi da sa novim frajerom ima višestruke orgazme, a ti nemaš nijedan… Nažalost, nije do tebe. Do tvoje vagine je.

Novo istraživanje Univerziteta u Indijani je pokazalo da je prostor između klitorisa i urinarnog trakta direktno povezan sa tim da li žena može da doživi orgazam u toku penetracije.

Naučnici su izmerili da ako između ove dve tačke na ženskom telu postoji razdaljina od tri centimetra žena neće moći da doživi orgazam od penetracije – nikad.

Ako je raspon manji od 2.5 centimetra imate sreće. Verovatno imate dovoljno trenja tokom seksa da dođete do vrhunca na ovaj način.

Naravno, faktori koji utiču na orgazam su i opuštenost (psihička + fizička), kao i veština oba partnera, ali moguće je da ova fizička osobina igra presudnu ulogu. Jednostavno – nervna čvorišta su predaleko da dođe do dovoljne količine trenja.

Ova teorija traži još istraživanja, ali je Elizabet Lojd tokom analize čak 33 studije zaključila da samo 25 odsto žena ima orgazam od penetracije. Ostale žene moraju da budu kreativne.

izvor, foto: 24sata

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...