JK peva sa simfonijskim orkestrom!

Diva će koncert 15. juna otvoriti pesmom „Krimi rad“ u neočekivanom aranžmanu.

 

foto:facebook

foto:facebook

Za Jelenu Karleušu slobodno se može reći da njeni fanovi uvek mogu da očekuju neočekivano.

Tako će biti i na koncertu 15. juna na Ušću. Ona će, možemo slobodno reći, šokirati sve oni koji budu došli jer će spektakl otvoriti uz pratnju simfonijskog orkestra. JK će koncert započeti pesmom „Krimi rad“ u neočekivanom i neobičnom aranžmanu. Biće interesantno videti je na bini sa simfonijskim orkestrom.

Vrhunska produkcija

– Jelena je prezadovoljna kako zvuči novi „Krimi rad“. Svakodnevno vežba s orkestrom kako bi na Ušću zvučali besprekorno. Kad je reč o produkciji, Karleuša je oborila sve rekorde, oprema je teška 100 tona, na bini će biti 800 kvadratnih metara LED ekrana i 40 igrača.Koncert će trajati tri sata, a s obzirom na to da su karte za VIP i tribine rasprodate, trenutno se radi na proširenju tih sektora jer je interesovanje premašilo sva očekivanja – govori naš dobro obavešten izvor.

foto:vijesti.me

foto:vijesti.me

Obara rekord

Pozvali smo Karleušu, koja nam je potvrdila da za njen spektakl vlada veliko interesovanje.
– Ponosna sam zbog ogromnog interesovanja, kako ljudi iz Srbije tako i publike iz inostranstva. Očekujem da nadmašimo rekord koji drže Rolingstonsi na Ušću od 55.000 ljudi. Poznato je da moje fanove i publiku izuzetno cenim i da ne žalim ni krv, ni znoj, ni materijalna sredstva da opravdam njihova očekivanja – rekla je JK.

JK u DG

Jelena Karleuša će na spektaklu na Ušću nositi garderobu s potpisom čuvenog modnog dvojca Dolčea i Gabane. Odlučila je da ovoga puta, za razliku od Arene, nijedan domaći kreator ne radi kostime specijalno za nju, već je kupila revijske modele DG, a na nogama će imati cipele „tom ford“.

izvor:kurir

 

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...