Jedan muškarac nije ostao ravnodušan: Evo šta žene trpe zbog lepote

Fotografa Džastina Bartelsa su veze sa ženama naučile da pripadnice lepšeg pola trpe razne neugodnosti zbog lepog izgleda. Da bi pokazao koliko žene umeju da budu istrajne u tome, napravio se seriju fotografija “Utisak“.

Sve zbog dobrih cipela

Džastin je dane studiranja obogatio brojnim ljubavima, posmatrajući svoje partnerke u raznim situacijama video je tragove “njihovih borbi” da odgovore standardima očekivanog i lepog izgleda.

– Zaintrigiralo me je što mnoge žene nose neudobnu odeću kako bi impresionirale ili privukle druge ljude, ili da bi podigle samopouzdanje- rekao je Džastion Bartles za portal “Žena”.

Na ovoj fotografiji vidimo šta jedna žena trpi zbog omiljenih cipela.

Mali brushalter? Nikakav problem, makar za ovu ženu. Bol nije važna, samo da grudi izgledaju dobro u njemu.

– Hteo sam da fotografije pokažu šta nastane kad se skine odeće i da budu vizuelni dokaz njene neudobnosti. Diplomirao sam sociologiju, psihologiju i fotografiju, pa je ovaj projekat kombinacija svega toga, pokazuje moja interesovanja o tome kako društvo funkcioniše, ali i to demonstrira na vizuelni način- rekao nama je Džastin.

Korset ostavlja ovakve tragove. Verovatno je ova žena veliki ljubitelj ovog odevnog predmeta.

– Dok je trajao ceo ovaj kreativni proces, zabavljao sam se sa manekenkom, koja je bila atletske građe. Bila je visoka, ali je ipak nosila visoke potpetice, uske brushaltere, uski džins i veš koji je “sekao” kožu- ispričao je Bartles.

Njegova bivša partnerka stalno se žalila na neudobnost odeće, ali nije odustajala od svojih navika.

– Nadam se da će ova serija fotografija naterati žene da razmisle šta nose i zbog čega nose određenu odeću- poručio je on.

Ove “uporne” žene su nas uverili da parola: “Lepota mora da boli” zaista važi u nekim slučajevima.

Dok samouverno hodaju u omiljenoj odeći, ispod garderobe kriju se ovakvi tragovi.

Za torturu kojoj izlažu svoja tela ponekad je seksepilan izgled dovoljan razlog.

Kad se okrene, žena spremna na sve zbog lepote, ima na leđima dokaz svoje posvećenosti.

Lepo i udbono za noge žene ne znači isto. Iako postoje alternative dobrog izgleda, koje ne isključuju dobar osećaj na koži, pripadnice lepšeg pola češće biraju one bolnije varijante.

izvor, foto: blic

NAJČITANIJE:

You may also like...