Izgovori ovih 5 reči i INSTANT ćeš naložiti tipa (ne radi to u busu)

Reči su moćno oružje, a najbolja stvar u vezi sa njima je što ništa ne koštaju. Osim ako niste jedan naš bivši ministar, u tom slučaju možete skupo da ih platite. U seksu, pak, ove karte predstavljaju džokera u donjem rukavu.

seks

1. Gola

Znate onu staru foru kada se dopisujete sa devojkom / dečkom i želite da vas zamisli u seksi izdanju. Onda vas pita gde ste, a vi kažete “ma, sada izlazim iz tuša”. Bum! Ima sliku vas golih u glavi. Reč “gola” tipa može da izludi jer to odmah zamisli. A što oni umom, to skoči šumom.

2. Želim te

Reci ovo tipu i ubrzo će i on poželeti tebe. Zaboravite romantične komedije u kojima tip treba da savlada njenu majku i besnog međeda (ne sporimo sličnost), kako bi imao seks. Recite mu, za promenu, da vi želite baš njega i odlepiće.

3. Napaljena sam

I varijacije na ovu temu. Još ako kažete vašem dragom “čekam te”, dogalopiraće na svom belom konju preko brega i debelog snega da bi vas osvojio. Muškarci vole kada i vi volite seks. Tako je prosto.

4. Uzmi me

Veliko finale. Probudite želju vašem dragom još pre nego što se vidite seksi SMS porukama. A onda, kada dođe maca na vratanca izgovorite ove magične reči i uživajte u vatrometu.

5. Seks

Najstariji trik u knjizi, što bi rekli Ameri. Recite to tipu tri puta i već ste ga ubacili u brzinu, nagovestite da želite da preuzmete volan i uživajte u vožnji.

izvor, foto: 24sata

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...