Istine o muškarcima koje se ženama neće svideti

Muškarci su u duši večni dečaci. Dok on neumorno uživa u fudbalskim utakmicama, iskoristite to vreme i priuštite sebi odmor i relaksaciju.

seks

Oni vole da gledaju druge žene. Obožavaju striptiz. Ne mogu da odole međusobnom zadirkivanju u društvu prijatelja. Priča se da muški mozak krije mnoge tajne. Ovo su neke od njih, a kako se radi o činjenicama, prestanite da se borite sa njima i volite ih uprkos tome što ih ponekad zaista ne razumete.

Vole da gledaju
Većina muškaraca nije u mogućnosti da se kontroliše, pa mora barem na tren da odmeri neku ženu u prolazu, makar ona izgledala daleko gore od aktuelne devojke. Ovde je u suštini reč o evolucijskom nasleđu zbog čega nijedna žena ne bi trebalo da se ljuti – to je njihov urođeni instinkt.

Perverzije su uvek u igri 
Za razliku od žena, muškarci stalno misle na seks. U glavi vrte čistu pornografiju i maštaju o svemu i svačemu.

Skloni su švrljanju 
To je istina, ali većina njih nikada se neće u to upustiti zbog raznih razloga – osećaja straha, krivice ili sramote.Stručnjaci objašnjavaju kako je to čista biologija koja muškarce navodi da maštaju o drugim ženama. Jedno istraživanje je pokazalo da bi se većina muškaraca upustila u prevaru kada bi bili sigurni da neće biti uhvaćeni.

Vole da budu obožavani 
Svaki muškarac želi da ga njegova lepša polovina smatra snažnim, uspešnim, duhovitim i seksi. Iako većina njih to nikad ne bi priznala, oni zaista misle da su pametniji od svojih boljih polovina.

izvor, foto:kurir

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments

  1. […] Istine o muškarcima koje se ženama neće svideti […]