ISPOVEST ŽRTVE: Još sanjam kako me bivši muž bode nožem

Nadica K. (42), čiji je suprug Saša K. (45) osuđen na osam godina robije, još ne može da se oporavi od torture koju je trpela godinama.Nadica K

BEOGRAD – I dalje imam noćne more i sanjam kako me Saša juri i ubada nožem! Ne znam zašto mi dolazi u san kad više i ne razmišljam o njemu. Osuđen je na osam godina zatvora, ali to je mala kazna za ono što mi je uradio… Da se ja pitam, bio bi u zatvoru do kraja života!

Ovako je za Kurir započela ispovest Nadica K. (42), koju je nevenčani suprug Saša K. (45) 13. juna prošle godine u Sigurnoj kući u Beogradu napao i ranio nožem. Nasilnik je nedavno pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zato što je, osim supruge, povredio i maloletnog sina M. K. (12) i štićenicu Sigurne kuće M. Č. (36).

Bog će ga kazniti

– Saša je na suđenju govorio da se kaje. Izvinjavao se meni i ženama koje su pokušale da me odbrane od njega. Stariji sin posetio ga je u zatvoru, kaže da je imao dva infarkta i da je operisao srce. Bog će ga kazniti… Ja mu nijednom nisam otišla i nemam nameru – priča ogorčena Nadica.

Nadica i dalje ima bolove u nozi i ruci zbog povreda koje joj je naneo Saša K.
– Sećam se tog dana kao da je juče bilo. U Sigurnu kuću sam sa sinom otišla 1. aprila 2013. Nisam više mogla da podnesem uvrede, svađe, tuče… Dolazio je nekoliko puta pod izgovorom da želi vidi dete. Tog 13. juna nisam otišla na posao, sređivala sam sobu i videla sam ga kako dolazi s motkom u ruci – priseća se Nadica.

Saša K. je uleteo u Sigurnu kuću, šutnuo je mentorku u stomak, a potom ubo nožem i sina, koji je pokušao da ga spreči da uđe u majčinu sobu!
– Sin je vikao: „Nemoj da ideš gore! Spasite mi mamu“! Utrčala sam u kupatilo, dok je M. Č. prala veš. Držale smo vrata da Saša ne uđe. Lupao je i urlao: „Nadice, izađi! Bolje da ubijem tebe, nego našeg sina!“ Vrata su se malo otvorila, ubo je mog sina, a onda me ščepao – kaže Nadica.

Ubod u leđa

Saša je suprugu oborio, udarao pesnicama i šutirao.
– Ugrizao me za uvo. Ubo me je nožem u leđa, pa u ruku i nogu. Krv je šikljala na sve strane. Vikao je: „Jesi li svesna šta si mi uradila? Ako slučajno i preživiš, bar da budeš nesposobna, deca da te čuvaju u kolicima!“ Kad me je posekao po nosu i licu, onesvestila sam se – kaže Nadica.

Druge štićenice Sigurne kuće bile su bespomoćne.
– Saša je vikao: „Zovite policiju! Evo predajem se“, a onda je pobegao – priča Nadica i dodaje da je policija ubrzo privela napadača.

Trpela torturu
UBIJAO ME OD BATINA

Muke Nadice K. počele su odmah posle udaje za Sašu.
– Dok smo živeli u Boru, ubijao me od batina, a policajci su stalno govorili: „Vi ste muž i žena, rešite to sami“. Saša je pio i bio ljubomoran bez ikakvog povoda. Razveli smo se 1996. a onda smo živeli vanbračno. Posle smo se preselili u Beograd. Govorila sam Saši da se zaposli, a on mi je rekao: „Teraš me da radim da bi se ti švalerisala. Kurvo, sve je ovo zbog tebe“ – kaže Nadica K.

Hrabri sin
TATA ME BACIO NIZ STEPENICE

Igrao sam monopol kad je tata utrčao u kuću. Gurnuo me je na zid i ubo me nožem u ruku. Vikao mi je: „Skloni se! Beži! Ubiću te! Ubiću ti i mamu!“ Tad me je zgrabio i bacio niz stepenice. Otrčao sam po pomoć kod Žandarmerije – priseća se hrabri dečak.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...