Iskreno o “prvom putu”: Kada su i kako slavni izgubili nevinost

Priče o gubljenju nevinosti uvek su izazivale veliko interesovanje ljudi, pogotovo ako su glavni akteri poznate ličnosti. Mnogi od njih iznenadili su svet svojim iskustvima, pogotovo jer su bili jako mladi kada su rešili da to urade po prvi put. Pogledajte šta su ove poznate ličnosti rekle o tom čuvenom “prvom putu”.

KAMERON DIJAZ

Za Kameron Dijaz, gubljenje nevinosti predstavljalo je pravo olakšanje, jer je, kako kaže, jedva čekala samo da “završi sa tim”. U intervjuu koji je dala za “Plejboj” magazin, lepa plavuša je priznala da je nevinost izgubila u 17-oj godini, sa tadašnjim dečkom Karlosom de la Toreom.

– Nije bilo loše…ali, posle toga sam se osećala kao da su mi sva vrata otvorena – priznala je Kameron.

KIM KARDAŠIJAN

U intervjuu, koji je Kim ekskluzivno dala Opri Vinfri, poznata starleta je priznala da je prvi seks imala sa samo 14 godina. Pošto je, kako kaže, sa tim dečkom bila dve godine u vezi, osećala se sigurno i rešila da prizna majci Kris, da želi da ima seks po prvi put.

– Rekla sam joj da planiram to da uradim i ona mi je, u dogovoru sa ginekologom, dala da pijem antibebi pilule. Bila je vrlo otvorena i iskrena sa mnom – ispričala je Kim.

Iako Kim nikada nije otkrila identit muškarca koji joj je uzeo nevinost, njena dadilja iz detinjstva je to u svojoj knjizi otkrila. U pitanju je sestrić Majkl Džekson, Ti Džej, sa kojim se zabavljala u srednjoj školi.

ANĐELINA ŽOLI

Pre nego što je postala privržena majka šestoro dece, Anđelina je vodila izuzetno buran život. Ova poznata glumica otkrila je da nevinost izgubila sa 14 godina, a tada je uradila i nešto vrlo bizarno.

– Pošto sam želela da mu budem još bliža, uzela sam nož i posekla ga, a on mi je uzvratio – rekla je Anđelina.

LINDZI LOHAN

Lindzi Lohan je poznata po tome što uopšte nije stidljiva, pa zato nije ni imala problem da otkrije detalje o svom “prvom putu”. U intervjuu sa Barbarom Volters, Lindzi je izjavila da je nevinost izgubila sa 13 godina.

– Verovala sam da će moj život biti mnogo bolji jer sam nevinost dala prvom bogatom momku koji se pojavio u mom životu. Mislila sam da ga volim i želela sam da mu udovoljim, u svakom smislu. To nije bio dobar način razmišljanja – otkrila je Lindzi.

EŠTON KUČER

Holivudski zavodni, Ešton Kučer, izjavio je da je njegov “prvi put” bio u šumi.

– To se desilo u šumi i bilo je užasno. Bilo je sa devojkom koju sam tek upoznao, i to mi je namestio jedan drug. Trajalo je oko dve sekunde i bilo je mnogo neprijatno. Međutim, dve godine kasnije smo ponovo imali seks, jer sam hteo da joj pokažem da sam se poboljšao u tom smislu – rekao je Ešton.

BRITNI SPIRS

Sećate se kada su Britni i Džastin Timberlejk bili najpoznatiji par na svetu, a Britni je tvrdila da ne veruje u seks pre braka? Ipak, kako tvrdi njena mama Lin, to je bilo daleko od istine. U svojoj knjizi, Lin je rekla kako je Britni izgubila nevinost sa 14 godina i to sa 18-godišnjim srednjoškolcem sa kojim se zabavljala, a ne sa Džastinom.

DŽONI DEP

S obzirom na to da je Džoni poznat kao jedan od najseksipilnijih holivudskih glumaca, i ne čudi što je nevinost izgubio sa 13 godina. U intervjuu za časopis “Roling stoun”, 1998. godine, Džoni je otkrio detalje iz svoje turbulentne prošlosti.

– Imao sam 13 godina kad sam izgubio nevinost, do 14-e sam probao sve moguće droge, popio nekoliko piva i provalio u kancelariju direktora škole, samo da bih video kako je biti sa druge strane zaključanih vrata – rekao je Džoni.

izvor, foto: blic

NAJČITANIJE:

You may also like...