ISKRENA: Anastasija Ražnatović o svemu što mnoge zanima!

Ćerka naše najpopularnije pevačice sve češće je na meti javnosti a odlučila je i da otkrije sve što je mnoge zanimalo.Anastasija Ražnatović, foto: Printskrin/Instagram

Poslednjih dana ćerka naše najpopularnije pevačice Svetlane Ražnatović Anastasija, sa dečkom Kostadinom Terzićem i bratom Veljkom uživa u odmoru na crnogorskom primorju. Sreli smo je u Budvi pa smo je upitali stvari koje mnoge zanimaju a najpre kako komentariše to što mediji tvrde da će zaseniti svoju majku.

“Pa mislim da je stvarno glupo govoriti o tome. Ja za početak i ne planiram da se bavim pevanjem, od toga sam odustala. Volim da pevam, ali neću se time baviti… Nisam ja za to, previše sam stidljiva”,  priča Anastasija, dok na plaži ćaskamo uz kafu.

“A, naravno, da mi je drago kad me porede sa mamom… i fizički i ovako”, priznaje.

ceca i anastasija

Teško je živeti u senci jakih i moćnih roditelja, ali ona to ne doživljava na taj način.

“Ja sam na sve to navikla, živim ceo život s tim da mi je majka poznata i popularna. To je za mene normalno. I sigurno ima i loših strana i ponekad je teško, ali ima mnogo više dobrih. Loše je jedino to što pritisak javnosti često osetimo i mi, jer se prati šta radimo. Non-stop smo pod lupom, stalno nam traže greške. Mi smo samo obična deca i radimo isto što rade i naši vršnjaci, ništa što nije normalno ili primereno našim godinama”, iskrena je Anastasija.
Iako su mnogi mislili da će veza sa Kostadinom biti kratka, ispostavilo se da nije tako.

anastasija i kostadin

“Nas dvoje smo zajedno dve godine i super nam je. Kostadin je super i razumemo se u mnogim stvarima. Ne bih ni ušla u nešto što već u startu ne mislim da će trajati. Veljko i ja potpuno drugačije shvatamo veze. On je baš mnogo neozbiljan. Bukvalno ne zna šta će sa sobom. A ja smatram da bez razumevanja nema ništa. Naravno, još sam mlada da planiram brak, ali je bitno da nam je super zajedno”, zaključuje.

anastasija i veljko

Iako je fizički mnogi porede sa Cecom te tvrde je ona zapravo preslikana majka, Anastasija misli drugačije:

“Pa dobro, možda imamo sličan osmeh, ali meni češće govore da fizički ličim na oca, a što se karakternih crta tiče, ista sam tetka Lidija. Ona je isto povučenija i staložena, a Veljko je na mamu temperamentan”, kaže ona.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...