Horoskopski znak otkriva vašu omiljenu pozu!

Nezadovoljni ste seksualnim životom? Pravo je vreme da krivicu s partnerovih leđa prebacite na – vlastiti horoskopski znak. Istraživanja pokazuju da različiti horoskopski znakovi vole različite stvari.

poze

Možda upravo u ovoj činjenici leži razlog intimnog neslaganja s voljenom osobom. Predstavljamo vam popis seksualnih položaja koji odgovaraju pojedinim horoskopskim znakovima.

Zemljani znakovi

Bikovi, Device i Jarčevi su poznati strastveni ljubavnici koji u trenucima ekstaze misle samo na sebe i svoj užitak. Spomenuti horoskopski znakovi vole eksperimentisati i isprobavati različite poze. Ipak, najviše uživaju voditi ljubav u stojećem položaju. Odgovara im intimnost “licem u lice”.

Vodeni znakovi

Ako ste do sada mislili da su vodeni znakovi hladnokrvni, pravi je trenutak da promenite mišljenje. Rakove, Škorpije i Ribe karakteriše duboki seksualni intenzitet. Ovi horoskopski znakovi neretko grade emocionalnu vezu putem seksualnog zadovoljstva. Iako im najviše odgovara misionarska poza, ovi znakovi često odustaju od uobičajenih poza.

Vazdušni znakovi

Dobri poznavatelji horoskopskih znakova kažu kako su Blizanci, Vage i Vodolije promenljive duše. To se odnosi na njihov karakter, ali i na ljubavni život. Međutim, to ne znači da su spomenuti znakovi skloniji preljubi od drugih. Dobra je vest da ove osobe vole eksperimentisati i koristiti maštu. Dosada u krevetu njima je nepoznata stvar. Obožavaju voditi ljubav u sedećem položaju.

Vatreni znakovi

Kad je reč o vođenju ljubavi, Ovnovi, Lavovi i Strelci spadaju među agresivnije horoskopske ljubavnike. I dok muški pripadnici spomenutih horoskopskih znakova vole pseći položaj, žene preferiraju biti “na vrhu”. Ove osobe biraju položaje kojima mogu dominirati drugim partnerom.

izvor:citaj.ba

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...