HOROSKOP ZA 28. SEPTEMBAR: Blizanci, sve ide po planu! Device, od danas ćete samo da napredujete!

OVAN

Moguće je napredovanje na ovom polju. Postepeno ćete uspeti i da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Preporuka je da porazgovarate sa voljenom osobom o očekivanjima koje imate kada je ona u pitanju. Pad imuniteta je naglašen.

BIK

Postoji osoba kojoj bi odgovaralo da se vaš odnos sa saradnicima poremeti, ne dopustite joj to. Voljena osoba pokušava da vam ukaže na neke greške koje pravite ali vi jednostavno ne obraćate pažnju na to. Problemi na nervnoj bazi.

BLIZANCI

Od vas se očekuje mnogo. Pokažite da možete da ispunite očekivanja i da ste dorasli svim izazovima. Ukoliko budete bili istrajni u svojoj nameri da rešite neke probleme u emotivnoj vezi, na kraju ćete uspeti. Radite na stvaranju zdravijih navika.

RAK

Preopterećeni ste poslom i današnji dan vam može biti veoma težak. Ipak, ne možete pobeći od odgovornosti. Ako želite da stvorite bolju atmosferu u okviru svog doma, vreme je da se potrudite i da promenite stav prema partneru. Povedite računa o fizičkoj aktivnosti.

LAV

Dešavaju se brojne promene u vašem poslovnom okruženju ali ništa od toga ne utiče previše na vas lično. Moguće je da voljena osoba ima neke nedoumice u vezi vas ili vlada opšte nepoverenje. Potrudite se da popravite situaciju. Problemi sa sinusima.

DEVICA

Možete da očekujete malo bolje prilike na poslovnom planu, nego do sada. Vi imate velike poslovne apetite. Povoljan period za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, konačno se možete upoznati dosta bolje. Moguće je oticanje nogu.

VAGA

Potrebno da se prilagodite okolnostima u kojima se nalazite. Nema svrhe da se borite sa vetrenjačama. Novo poznanstvo koje vam se desilo lako može odvesti do emotivne veze, samo vam je potrebno još jako malo strpljenja. Problemi sa varenjem su mogući.

ŠKORPIJA

Moguće je da ponekad delujete preterano nametljivo u komunikaciji sa poslovnim saradnicima što vam oni zameraju. Na ljubavnom planu je sve u sasvim uredu, uživate pored voljene osobe. Povedite računa da povećate unos tečnosti.

STRELAC

Spremni ste da preuzmete nove rizike kako biste mogli da ostvarite veći pomak na poslovnom planu. Niste spremni na vezivanje za jednu osobu, jer jednostavno nemate dovoljno emocija prema njoj. To je bila vezana bazirana na strastima. Imate neke unutrašnje dileme.

JARAC

Možete se posvetiti planiranju kraćeg odmora koji vam je neophodan kako biste napunili svoje baterije. Očekuju vas veoma važna dešavanja na ljubavnom planu, vaša fatalna osoba je tu! Osećate se sasvim dobro i nemate razloga za brigu.

VODOLIJA

Možete da očekujete manje probleme sa finansijama. Vreme je da povedete računa o troškovima koje pravite. Možete da računate na veliki preokret na ljubavnom planu onog trenutka kada vam se novo poznanstvo osmehne! Izbegavajte poroke.

RIBE

Možete da očekujete prilično problematičnu situaciju na polju posla. Očekuje vas mnogo novih obaveza. Može se reći da ste u nekom odnosu odavno nezadovoljni, a da danas dolazi kap koja preliva čašu. Sklonost depresiji je vaša odlika ali ne dajte se!

Izvor: vasbalkan.com

NAJČITANIJE:

You may also like...