HOROSKOP ZA 23. DECEMBAR Bikovi se džaba trude

Horoskop

OVAN

Vaša energija biće prigušena i verovatno ćete biti povučeni, usmereni samo na ono što je vama bitno i spremni da napravite kompromise da biste ostvarili ono što želite. Postoje predispozicije za tajne odnose.

BIK

Primetićete i sami da je trud koji ulažete u svoje poslovne obaveze dosta veliki, ali da teško dolazite do onoga što želite. Privatni poslovi su nestabilni. Generalno, kraj dana je najvažniji za dogovore i poslovne saradnje.

BLIZANCI

Imate velike nedoumice u vezi sa vašim poslovnim usmerenjem, pa ćete povremeno imati osećaj da niste na pravom putu. Ovo shvatite samo kao jednu formu unutrašnjeg preispitivanja, ne odustajte od onoga što ste pokrenuli.
kojima ćete povremeno teško izlaziti na kraj.

RAK

Morate se prilagoditi nekim poslovnim saradnicima i više se angažovati u vezi sa dogovorima, ali vam je ovaj dan generalno dobar i bićete zadovoljni krajnjim rezultatom. Bitni poslovni momenti u drugom delu dana, moguć ugovor ili projekat sa strancima.

LAV

Poslovne prilike idu nabolje i nećete moći da se požalite količinom posla, ali i novca koji dobijate. Ipak, i pored toga povremeno imate padove i preispitujete se da li ste mogli da ostvarite više. Nema razloga da osećate neizvesnost.

DEVICA

Ovaj dan je obećavajući u poslovnom smislu. Moraćete više da se prilagođavate u poslovnim partnerstvima, ali ovo je vreme napredovanja kroz savladavanje prepreka. Materijalno i finansijski, dan je odlično postavljen. Biće više trzavica s partnerom.

VAGA

I poslovni i emotivni segment biće u velikom usponu, pa nećete moći da se požalite na ono što se dešava. Neophodno je samo da malo učvrstite finansijsku stranu, jer ćete se tu povremeno klackati, te se potrudite da završite zaostale obaveze.

ŠKORPIJA

U prvom delu dana promenljivo na poslovnom planu, jer neke saradnje i poslove nećete moći da pokrenete, uz sve vaše angažovanje i trud. Ipak, drugi deo dana obeležava značajna poslovna prilika, koja će otvoriti mnoga vrata.

STRELAC

Iako će početak dana biti stresan i ispunjen obavezama, uspećete da ostvarite svoje planove. Sledi nagrada za vaš trud ili u vidu napredovanja ili u vidu otvaranja poslovnog projekta koji ste priželjkivali.

JARAC

Iako će konkurencija povremeno praviti probleme, to ćete shvatiti kao nezaobilazan deo posla. Ovaj dan je bogat prilikama, naročito kada je reč o aktivnostima sa novim saradnicima i dobijanju ugovora. Slobodni će uživati.

VODOLIJA

Jedan od boljih poslovnih dana je pred vama, tako da je preporuka za one koji tek traže posao da se dodatno angažuju, jer je više nego izvesno da će ga i naći. Ne smete oklevati, neophodno je da budete istrajni.

RIBE

Današnji dan je pun akcije i volje, ali i ozbiljnih partnerstava. Neke jače priče će se pokrenuti u poslovnom i emotivnom smislu, očekuju vas priznanja za trud iz prethodnog perioda, ali i ulazak u čvrsti ljubavni odnos, koji želite.

izvor, foto:alo.rs

NAJČITANIJE:

You may also like...