HOROSKOP ZA 18. SEPTEMBAR: Blizanci, samo opušteno! Strelčevi, pucate od energije!

Резултат слика за HOROSKOP ZA 18. SEPTEMBAR: Blizanci, samo opušteno! Strelčevi, pucate od energije!

OVAN

Iako je nedelja, imate želju da se aktivno posvetite svojim poslovnim obavezama i da isterate neke stvari na čistac. Možete biti prilično drski u komunikaciji sa voljenom osobom, što se njoj ni malo ne dopada. Muči vas migrena.

BIK

Vaša nervoza i osećaj straha vam ne daju mira pa ste zato veoma naporni svojim kolegama. Ukoliko budete preneli nervozu na voljenu osobu, može doći do udaljavanja između vas dvoje bez nekog onkretnog razloga. Problemi sa nesanicom.

Foto: Profimedia

BLIZANCI

Možete biti maksimalno opušteni. Nema previše obaveza za vas. Možda vam neko od prijatelja zatraži pomoć oko posla. Dopada vam se osoba rođena u znaku Vodolije sa kojom imate dosta zajedničkih tema i interesovanja. Odlično se osećate!

RAK

Povedite računa o tome da se ne upuštate u konflikte sa nadređenima, moguće su veće posledice. Brzopleto prilazite osobi koja vam se dopada ali vam ona to ipak ne zamera. Očekuje vas zanimljiv susret. Problemi sa kičmom su mogući, povedite računa.

LAV

Ne očekuje vas nikakva briga vezana za posao, imaćete priliku da se posvetite drugim stvarima koje su vam važne. Moguć je susret sa osobom drugačijeg porekla. Početak veze na daljinu je ono što vas očekuje. Prijaće vam bavljenje sportom.

Foto: Profimedia

DEVICA

Poboljšanje na polju finansija vas čini radosnim. Konačno možete da odahnete i da se opustite. Možete da očekujete priliku da se upustite u tajnu vezu sa nekom osobom iz vašeg bliskog okruženja. Pokušajte da menjate loše navike.

VAGA

Očekuje vas prekid nekog poslovnog ugovora. Vreme je da okrenete novi list i da počnete ispočetka. Pitate se da li će sve češće svađe sa partnerom dovesti do još većih strasti ili do konačnog prekida. Povedite računa o svojim bubrezima.

ŠKORPIJA

Iako je nedelja, očekuje vas nporan dan i mnogo poslovnih obaveza koje morate da završite. Možete da očekujete drastične promene u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada! Stvari postaju sve zanimljivije! Pad imuniteta je moguć.

Foto: Profimedia

STRELAC

Nema razloga da brinete o bilo kakvim problemima na polju posla, sve će se rešiti u vašu korist! Dopada vam se jedna slobodna osoba, avanturističkog duha sa kojom možete imati veoma uzbudljive zajedničke trenutke. Puni ste eneregije!

JARAC

Razmišljate o prodai neke nekretnine ili nasledstva što vam svakako u budućnosti može rešiti finansijske probleme. Ukoliko ste u braku možete veoma lako osvežiti odnos sa voljenom osobom. Očekuju vas lepi trenuci. Manje tegobe vezane za varenje.

VODOLIJA

Očekuje vas prilika da odete na kraće poslovno putovanje na kom ćete moći da ostvarite nešto veći uspeh. Komunikacija sa voljenom osobom polazi u željenom pravcu i možete da očekujete veoma pozitivnu situaciju. Bez problema!

Foto: Profimedia

RIBE

Naglo poboljšanje na polju finansija vam može izmamiti osmeh na lice! Konačno ste zadovoljni ovim poljem. Želite da priuštite neko lepo iznenađenje voljenoj osobi i da joj na taj način pokažete svoja osećanja. Pojačan apetit tokom celog dana.

izvor, foto:bezanjeodstvarnosti.com

NAJČITANIJE:

You may also like...