Horoskop otkriva mane vašeg partnera: Škorpija manipuliše, Ovan pravi scene

Bik muči partnera ignorisanjem, blizanci nikada nisu zadovoljni, dok vage misle da uvek sve znaju bolje od partnera.

muskarac

Da li vaš partner misli da uvek sve zna bolje od vas, ili se na svaku i najmanju reč vređa? Proverite da li loše osobine vašeg jačeg pola imaju veze sa horoskopskim znakom.

Ovan

Pripadnici ovog znaka lako eksplodiraju zbog sulude ljubomore. Sa Ovnom vas u ljubavi očekuje dosta problema. Oni vole da traže razlog za svađu i tamo gde ga nema, najčešće svojom posesivnošću i impulsivnim scenama pred drugima. Vešti su u pasivnoj agresiji, pa ako im nešto nije po volji, očekujte da će vam bezbroj puta i na najgori mogući način to natrljati na nos.

Bik

Ovaj znak muči partnera ignorisanjem. Kao i kod Ovna, Bikove u ljubavi najčešće ometa ljubomora. Mučiti partnera mogu ignorisanjem i glumom kako je sve u redu. Na kraju svake rasprave, svađa će se završiti ako priznate Biku da je u pravu, jer je on uvek najpametniji.

Blizanci

Blizanci nikada nisu zadovoljni. Prevrtljivi pripadnici ovog znaka u odnosu su više usredsređeni na sebe nego na partnera, a očekuju da se on uvek trudi oko njih. Namerno će provocirati ljubomoru, jer vole da se neko lomi oko njih. Otrovne reči i uvrede nisu im nepoznanica.

Rakovi

Ovaj znak se vrlo lako vređa. Najgora stvar kod Rakova je što se mogu uvrediti na gotovo sve što im kažete. Opsednuti su mišljenjem okoline, a u ljutnji postaju bezosećajni i osvetnički nastrojeni i spremni su zauvek da mrze onog ko ih je jako povredio. Morate dugo da ih molite da oproštaj.

Lav

Lavovi će uvek da nađu opravdanje za sebe. Pripadnici ovog znaka nanjušiće slabosti svog partnera i svaki put kad se osete ugroženo, prebacivaće krivicu kako bi sami ispali bolji. Postaju užasno naporni ako im se ne poklanja onoliko pažnje koliko smatraju da zaslužuju, pa su skloni da drame do besvesti.

Devica

Očekivanjima Device nemoguće je udovoljiti. Uvek su spremne na kritiku, a najgrozniji su ni prema ljubavnim partnerima. Kako su i u ljubavi perfekcionisti, sve mora biti onako kako su one zamislile, a ako nije dure se danima. Sklone su proveravanju partnera, pa su često posesivne.

Vaga

Vage uvek sve znaju bolje od partnera. Sa njima čovek teško može znati na čemu je, jer zbog sitnice mogu promeniti stav i raspoloženje. Imaju čitav set pravila kako se njihov odabranik mora da se ponaša, pa čak i oblači. Smatraju da partner treba da ih sluša u svemu, pa se zato postavljaju kao pametnjakovići i savetnici.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka su nepostojani u ljubavi. Škorpije su sklone flertu, ali i aferama. Sposobni su da manipulišu i lažu kako bi došli do svog cilja. Ukoliko im stanete na žulj, napadaju na vaše samopouzdanje. Iako neće praviti scene u javnosti, ako ih osramotite pred društvom to će vrlo teško oprostiti.

Strelac

Strelac uvek prvo misli na sebe. Iako će se zaklinjati na večnu ljubav i predanost, pripadnici ovog znaka stalno će gledati šta njima odgovara i kako da okrenu situaciju u svoju korist. Ako pogrešite, očekujte da će vam soliti pamet, ali ni slučajno ne pokušavajte isto u obrnutoj situaciji, jer će Strelac to doživeti kao najdublju emocionalnu uvredu.

Jarac

Ovaj znak će izludeti partnera očekivanjima. Poput Devica, Jarčevi imaju gomilu očekivanja od partnera, a to će mu u svakom trenutku davati do znanja. Mogu misliti jedno, govoriti nešto sasvim drugo, a ponašati se tako da vam ništa nije jasno. U stanju su da jako dobro sakriju osećanja i insistiraju na tome da problem nikad nije u njima.

Vodolija

Vodolija ne zna šta znači biti predan partner. Pripadnici ovog znaka toliko se ponose svojom individualnošću da se uz njih niko ne oseća potpuno voljen. Obožavaju da se inate, ali i glumataju kako bi došle do svog cilja. Ako su povređene, to nikada ne priznaju, ali vraćaju trostruko.

Ribe

Ribe maskiraju svoje strahove optužbama. Kako su svesne da u ljubavi puno daju, još je veći njihov strah da im to neće biti uzvraćeno. Konstantno testiraju partnerovu ljubav, a ljubomorni su i bez pravog razloga, reda radi. Ipak, to će retko priznati, a vrlo uverljivo nameću partneru krivicu suzama.

izvor, foto:kurir

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...