Hodate li „orgazmično“? Kako da prepoznate ženu koja je srećna i zadovoljna u seksu

Nakon seksa ljudi su mnogo poletniji, a žene koje redovno doživljavaju vaginalni orgazam u hodu njišu kukovima, pokazala je jedna belgijska studija. One hodaju življe, gipkije, korak im je duži, a pokretljivost karlice veća.

Žene koje redovno doživljavaju vaginalni vrhunac hodaju življe, gipkije i korak im je duži

Žene koje redovno doživljavaju vaginalni vrhunac hodaju življe, gipkije i korak im je duži

Studija je posmatrala zdrave i seksualno aktivne žene od kojih je polovina u prošlosti doživljavala orgazme vrločesto, dok ih je druga polovina doživljavala retko ili gotovo nikad, a seksolozi su s tačnošću od 80 odsto pogađali koje su žene više puta bile zadovoljene.

Čak i obični promatrač može uočiti ako je žena imala vaginalni orgazam po tome koliko joj je hod energičan, senzualan, opušten i slobodan. Međutim, razlike u hodu odnose se na žene koje doživljavaju vaginalne orgazme, ali ne
i klitoralne.

Šta kažu seksolozi

– I sam sam pročitao rezultate tog istraživanja, a onda počeo da zagledam ženski hod. Kada bih video neku ženu koja produženo hoda, pomislio bih „svaka joj čast, ona uživa u seksu“ – kaže kroz osmeh seksolog Jovan Marić i dodaje:
– Pre više godina je urađena slična studija koja je pokazala da žena koja doživljava kvalitetne i učestale orgazme ima dugačak, stabilan hod, ali nije napravljena razlika u vrsti orgazama. Razmišljao sam na tu temu i našao sledeću logiku. Moguće je da žena takvim hodom kontrahuje i blago stimuliše vaginalne mišiće što, osim što joj prija, predstavlja svojevrsnu gimnastiku koja joj pomaže da orgazme doživljava lakše i češće. Doktor je podsetio da se na sveopštu radost jačeg pola vaginalni mišići mogu uvežbati kegelovim vežbama, a isto važi i obrnuto.
– Ja sam po Bankoku imao priliku da gledam kako tamošnje žene vaginalno izbacuju ping-pong loptice. Kada je žena u stanju da tokom penetracije steže i opušta mišiće, muškarcima to predstavlja naročito zadovoljstvo. Isto važi i kada muškarac kontrahuje penis. Ipak, svako istraživanje valja uzeti s rezervom – kaže Marić.

Tajna hoda Merilin Monro!

Merilin Monro

– Postoji uverenje da je čuvena Merilin Monro, poznata po svom senzualnom hodu, nosila jedan centimetar timetar kraću potpeticu na jednoj nozi kako bi što više njihala kukovima – kaže Jovan Marić.

izvor, foto:alo.rs

NAJČITANIJE:

Preporučujemo:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...