HAKOVAN TELEFON Privatne poruke princa Vilijama: Hej malena, nedostajala si mi!

U javnost su procurele sms poruke koje je princ Vilijam slao Kejt Midlton dok su se zabavljali, a zbog nezakonitog prisluškivanja magazin News of the World je ugašen a urednici i novinari završili na sudu.

princ vilijam

Uredništvo magazina “News of the World” nelegalno je hakovalo telefon princa Vilijama. U javnost su procurele poruke koje je princ slao tadašnjoj devojci, a sadašnjoj supruzi Kejt Midlton.

“Hej malena, ja sam. Oprosti, tek sam se sada vratio sa svoje noćne navigacijske vežbe. Nedostajala si mi. Još sam budan i biću u sledećih 20 minuta, idem brzo pod tuš, tako da se čujemo… osim ako nisi napolju i zabavljaš se, a verovatno jesi”, glasila je jedna od poruka.

U sledećoj prouci Vilijam saopštava Kejt da je bio na Vojnoj akademiji i da je imao ograničene pozive.

– Trčao sam kroz šumu i izgubio se, nekako sam dospeo u zasedu i bilo je prilično neprijatno jer sam bio skoro pogođen. Probaj da me dobiješ u sledećih 25 minuta. Ok draga, volim te – pisao je Vilijam.

Urednici i novinari koji su učestvovali u ovom nezakonitom prisluškivanju su na sudu, a njihov, pomenuti magazin je ugašen. Inače, osim kraljevskog para, oni su prisluškivali oko 400 poznatih osoba.

izvor, foto:kurir

You may also like...