Grozne stvari koje žene rade kada su same

U našem narodu postoji izreka da su muškarci svinje. Ovo se obično kaže nekom kada podrigne naglas u društvu, počeše svoje međunožje ili ispusti “goluba” od kojeg se zamalo cela prostorija ne uguši. Međutim, ni žene nisu baš tolika nevinašca koliko se prave da jesu…

Seksi

Ljudi koji su živeli i odrastali u Beogradu sredinom devedesetih godina sigurno još uvek pamte čuveni grafit koji je krasio centar grada, na kojem je pisalo “I žene prde”. Danas tog grafita više nema, ali ostaje činjenica da ni današnje pripadnice nežnijeg pola nisu ništa manje sklone nekim potpuno prirodnim i normalnim stvarima, koje možda baš i nisu toliko seksi.Srećom po muškarce, prave dame ove stvari uglavnom čine u samoći.

Danima nose istu odeću

Bez problema provedu tri dana zaredom u istim majicama. Em što su udobne, em je lepo nekada ne razmišljati o tome šta obući i pustiti mozak na ispašu.

Ne nose brushalter

Ovaj obavezan deo ženske garderobe zna često da stiska i smeta što mnoge dame ne mogu da podnesu još i u kući. Oslobađanje grudi je prvo što urade kada dođu kući s posla, odmah nakon pranja ruku.

Foto: Facebook

Doteruju se krišom

Žene se sređuju u svakoj prilici, čak i ako se muškarac samo na sekundu okrene: “Otišao je do prodavnice? Eto odlične prilike da popravim senku ili karmin”. Dame tako razmišljaju jer im je bitno da izgledaju dobro u svakom trenutku, naročito kada su u muškom društvu.

Njuškaju svoj pazuh

Dešava im se da usled jurnjave ujutro i silnog spremanja, šminkanja i peglanja odeće zaborave da stave dezodorans ispod pazuha. I upravo tada se “tripuju”, jer nisu sigurne da li za osobom možda ostavljaju neprijatan trag. Rastezanje i njuškanje svog potpazušja u u trenucima samoće čini se kao dobra opcija kako bi na suptilan način proverile o kojem se stadijumu neprijatnog mirisa radi.

Foto-ilustracija: Foter.com / Voxphoto

Analiziraju SMS poruke

Ovome su sklone kada su same kod kuće i kada nemaju pametnija posla. Muzika na radiju je dosadna, film koji se daje na programu ne privlači pažnju, suđe je oprano i šta im drugo preostaje osim čačkanja telefona? Čitaju iznova sms prepiske i rade analizu onoga što su sročile u datoj poruci.

Masturbiraju

Samozadovoljavanje je sasvim normalna stvar koju upražnjava većina žena. I ne samo to. Kada su same kod kuće znaju da upale svoj omiljeni kanal na internetu i da gledaju porniće. Tako da nemojte verovati ženama koja vas ubeđuje da nikada nije gledala nijedan. Velika je verovatnoća da laže.

Foto-ilustracija: Foter.com / Soft Screams

Jedu ko lude

U stanju su da pojedu celu picu ili kutiju keksa odjednom. Ali to samo one znaju i nije im ni na kraj pameti da tako nešto priznaju. Ponekad je potreba za prežderavanjem i nebrojanjem kalorija tolika, da prosto moraju da se unište od jela kako bi osetile zadovoljstvo.

Piške pod tušem

Možda je čovek zaista nastao od majmuna s obzirom na sve životinjske porive koji “čuče” u njemu. Pa i u ženama, jer im ova akcija i nije mrska i rade to kad god se nađu same pod tušem.

Foto: salty.theiaoh.com

Čačkaju nos

Neugodna peckanja ili svrab u nosu uvek će rešiti uz pomoć maramice kada su u društvu. Ali kada su same kod kuće, prsti će odraditi svoje.

Čitaju tokom velike nužde

Možete li da zamislite jednu Džej Lo kako to radi? Verovatno ne, ali je surova realnost takva. Žene odlaze u WC na veliku nuždu, žene pate od mučnina u stomaku, a kako bi sebi prekratile vreme, često znaju da čitaju ili igraju igrice na telefonu.

Foto-ilustracija: Foter.com / lazzarello

Ne depiliraju noge 

Ako nemaju potrebe, velika je verovatnoća da će ostati neobrijanih nogu. Ovome su dame naročito sklone tokom zime, jer im debela odeća i sve te pantalone idu na ruku. Još ako je dečko van grada, eto divne prilike da se malo zapuste i opuste tokom prebukirane nedelje.

Provode sate i sate u kupatilu

Kupaju se satima, sede u kadi, upale muziku i uživaju u isprobavanju raznorazne šminke i u pravljenju grimasa pred ogledalom.

Foto-ilustracija: Foter.com / coldpants

Cede bubuljice

Vole da cede bubuljice kako sebi, tako i svojim sestrama, prijateljicama, pa i svojim momcima. Sreća da to uvek rade pred spavanje, kako bi se svi tragovi u potpuno izbrisali do novog dana.

izvor:telegraf

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...