GREŠKE U SEKSU: Muškarci, možete vi to još bolje!

Ovo dobro zapamtite ženama je seks nešto posebno i vole kad ih tako i tretirate. Zaboravite akrobatske poze koje ste videli u pornićima. seks,  foto shutterstock

I muškarci i žene trude se da im seks bude još bolji, a pritom zaboravljaju da stvar nije samo u tome da se tokom tog čina promeni poza. Evo nekoliko najčešćih grešaka kojima su muškarci skloni kad je reč o seksu, kao i nekoliko korisnih saveta, koje bi trebalo uzeti u obzir.
Isprobavanje poza u kojima je partnerki neudobnoZaboravite na sve one akrobatske poze koje ste videli u pornićima jer su preterano teške i počnite od nekih realnijih i lakših. Pritom ne zaboravite da je najvažnije da partnerka uvek mora da se oseća prijatno kako fizički, tako i psihički. Čemu forsirati nešto ako ona ne uživa u tome? Smisao seksa je obostrano uživanje.

Ko se tu zapravo zabavlja
Ako ste u toj pozi u kojoj je ona na vama, to nikako ne znači da se vi ne morate pokretati. Mrdajte kukovima, pratite njene pokrete i podignite kolena, tako ćete promeniti ugao pod kojim vaš penis ulazi u njenu vaginu. Rukama dirajte njene grudi ili joj stimulišite klitoris.

Muškarci ne vole kad partnerka kao klada leži ispod njih, zašto onda mislite da je u redu da vi isto tako ležite ispod nje?!

Dokazujete dominaciju
Naravno da ima žena koje vole grublji seks, ali njima je taj čin nešto posebno i vole kad ih tako i tretirate. Nema potrebe za agresivnim, brzim pokretima prilikom penetracije, osim ako vas ona ne podstiče za to. Ako želite da pokažete dominaciju, uradite to na prihvatljiv način, a ne da je po krevetu bacate poput krpene lutke. Nepotrebno je isticati da ovo vredi za sve poze u seksu.

Jedno te isto
Ako mislite da je ispravno da je tokom seksa muškarac uvek gore, a žena dole, vi verovatno partnerku nikad u životu niste ni pitali šta ona želi. Istina je da mnogo njih najviše voli misionarsku pozu, u kojoj na sebi oseća težinu i dah partnera, ali to ne znači da im je prijatno da sve vreme drže noge u vazduhu. Vole one i druge poze, samo ih mudro inicirajte…

Probajte Kama sutru
Ne morate isprobati sve ekstremne poze iz Kama sutre, ali promene i te kako mogu začiniti seksualni život. Čak i ako baš uživate u jednoj pozi, to ne znači da nećete uživati i u nekim drugim.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...

Comments

  1. […] GREŠKE U SEKSU: Muškarci, možete vi to još bolje! […]