Filip o trudnoći: Moja žabica je bre holivudska glumica!

Što se tiče glasina vezanih za navodnu Stanijinu trudnoću, samo da kažem da je obožavam i jedva čekam decu sa njom, napisao je Filip na Tvitertu.

foto:kurir

foto:kurir

Filip Panajotović, maneken i učesnik Farme, na svom Tviter nalogu reagovao je na tvrdnje folkerke Goce Božinovske da je njegova devojka Stanija Dobrojević abortirala na imanju u Lisovićima i napisao da jedva čeka da dobije dete sa starletom.

“Što se tiče glasina vezanih za navodnu Stanijinu trudnoću, samo da kažem da je obožavam i jedva čekam decu sa njom”, napisao je Filip na Tvitertu.

Podsetimo, folkerka je u emisiji Narod pita rekla da je Stanija na Farmi navodno bila trudna i da je pila “klometole”, lek protiv mučnine i povraćanja.

“Kada je Stanija krenula u priču sa Filipom meni ništa nije bilo jasno, međutim, kad sam videla da je krevet počeo da se ljulja i kada smo morali da donosimo “klometole” pošto je morala da ih pije jer je imala problema sa nekim ovaj virusom”, ironično je objasnila pecvačica, dodavši da je ona isti taj “virus” preležala tru puta, aludirajući na tri porođaja koja je imala.

Maneken je odreagovao, takođe na Tviteru, i na reči Zorice Marković da je Stanija glumica, da bi i on mogao da odglumi napad na nju, jer je njegova žabica holivudska glumica.

foto:kurir

foto:kurir

izvor:kurir

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments

  1. […] Filip o trudnoći: Moja žabica je bre holivudska glumica! […]

  2. […] Filip o trudnoći: Moja žabica je bre holivudska glumica! […]